0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Кога изчезва страхът?
« Отговор #20 -: Декември 19, 2012, 20:37:37 pm »
:bighug: нямам думи. сякаш всеки пост от вас изпраща позитивна енергия към бебчето. Благодаря ви, че ви има!
Нека да съм като орел после и да бдя над слънчицето ми - само живо и здраво да дойде в термин.

Дай Боже, бебче!  :kiss: :youwoman: Леки и безпроблемни месеци ти желая от сърце!  :cloud9: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :bighug: :babyflips:
« Отговор #21 -: Декември 20, 2012, 22:30:47 pm »
Бебе, много се радвам за теб!
Аз лично,когато забременях-приех, че този път нещата ще вървят както трябва и успях да блокирам страха до началото на 7-ия месец. Тогава, реших, че идва моментът на раждането и страхът се включи много силно. Получих контракции, които според мен си бяха от емоции. Когато родих, страхът се трансформира, но не изчезна.
Но и аз изчетох много леки четива, изгледах много филмчета комедии и разни романтики  с коледни сюжети.
« Отговор #22 -: Януари 21, 2013, 14:25:59 pm »
Бебе 2013,  :balk_16: честита блага вест. можеш да пробваш някаква йога (дори само да я гледаш на запис е успокоително)- ама първо питай доктора  :) или успокоителна музика  :)

малко ОФФ:

ЧНГ, момичета :)  :pink_dust_1:  Аз малко внезапно изникнах, но нали събирах сили :) сега съм изпълнена с оптимизъм и надежда, макар че засега няма да предприемам стъпки
*
« Отговор #23 -: Май 06, 2013, 15:22:38 pm »
Виждам, че вече си на финала. Сигурно страхът е изчезнал...Аз като влязох в 9ти месец се успокоих
Желая ти леко раждане и здраво бебе
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!