0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЧХГ?
« -: Януари 25, 2005, 10:00:59 am »
Вчера си направих изседване на ЧХГ - 1,98 ми е! Моят доктор ми каза, че може да означава някаква супер ранна бременност, но вижте аз какво намерих, за този хормон. И от вчера си мисля дали имам нещо не на ред или просто ми е нисто ЧХГ-то, нали на някои момичета домашните тестове отчитет след 10-15 ден от закъснението, дали това се дължи на нисък хормон и при условие че се удвоява на всеки 24-48 часа, дали след 1 седмица ще видя и аз тези две чертички или ....
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
ЧХГ?
« Отговор #1 -: Януари 25, 2005, 10:07:23 am »
Ако си овулирала по-късно нищо чудно още да е рано и да се качи стойността по-нататък. Дано, дано, дано.
Има случаи на положителен тест чак след 2 седмици. Не се настройвай много много за да не се разочароваш после, но докато не ти дойде няма да отписваш ситуацията!
Успех Васи!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ЧХГ?
« Отговор #2 -: Януари 25, 2005, 10:10:22 am »
Василена, всичко ти е наред. Знам, че ти се иска да чуеш, че си бременна. Бих искала да е така. И дано да е така.
Само ще споделя моя опит - два цикъла съм имала висока температура до втория ден на М. Обикновено ми спада ден-два преди да ми дойде. Съдейки и по други признаци си мисля, че се е получило оплождане, но зародиша загива почти в рамките на месечния цикъл /ден-два закъснение/, поради увреждане. Не смятам, че това е някакъв проблем, случва се, това не означава, че следващият път няма да стане. Това е силата на природата. По всяка вероятност така се получава при теб.
Разбира се,  възможно е да настъпи бременност при теб дори с този нисък показател. Правилата винаги имат изключение :lol: .От сърце ти го желая. Успех.
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
ЧХГ?
« Отговор #3 -: Януари 25, 2005, 11:09:26 am »
Васи, мила опитай да мислиш за нещо друго за да минат по-бързо и по-леко тези дни! Много ще се радвам ако е станало!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
ЧХГ?
« Отговор #4 -: Януари 25, 2005, 15:46:58 pm »
Василена, просто си направи отново тест за ЧХГ в кръвта след 2 денонощия.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
ЧХГ?
« Отговор #5 -: Януари 26, 2005, 14:16:39 pm »
Може би въпросът ще ви се стори глупав, но какво е ЧХД?
ЧХГ?
« Отговор #6 -: Януари 26, 2005, 14:22:17 pm »
Матей - 1.04.2006 г
ЧХГ?
« Отговор #7 -: Януари 27, 2005, 15:01:59 pm »
Искам да питам, някой има ли представа на какво може да се дължи наличието на ЧХГ в кръвта? Ако няма бременност, кухо яце, аборт или употреба на прегнил.

*
ЧХГ?
« Отговор #8 -: Януари 27, 2005, 15:13:21 pm »
Васи гледаха ли те на УЗИ?
В тази статия дето беше дала линк пишеше какво може да означават ниски стойности на ЧХГ.
Може би не е спомената само биохимичната бременност (когато има оплодена яйцеклетка, но тя не се е имплантирала), но не знам дали тогава има повишаване на стойностите на ЧХГ. Може би някоя от вас знае ...
Но по принцип доколкото разбрах от моята докторка положителен тест за бременност се счита такъв със стойности над 5. И много варират ...
Излязоха ли резултатите от втория тест?
Стискам палци да са се вдигнали стойностите!
ЧХГ?
« Отговор #9 -: Януари 29, 2005, 10:35:58 am »
Василена, стискам ти палци!
Най-точен отговор ще получиш, когато видиш резулатите на 2-рото ЧХГ
Успех! yahoo_17
ЧХГ?
« Отговор #10 -: Януари 31, 2005, 10:04:59 am »
Второто ЧХГ го взех в петък в 16 ч и беше 3.99, което ще рече, че се беше удвоило! Но, същата вечер ми дойде! Така че до следващия път. Сега ще има поне още нещо върху моят проблем, за което ще трябва да разследваме причината!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ЧХГ?
« Отговор #11 -: Януари 31, 2005, 13:01:01 pm »
Василена, ама какъв проблем? Нали нормата е до 5? Значи всичко е наред или аз не съм разбрала нещо?
Просто лошо стечение на обстоятелствата. Следващият път ще стане, ще видиш :lol: