0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременна съм в 10 г.с и до момента не ми се е гадило изобщо,а само гърдите ми бяха малко уголемени и леко болезнени, но преди няколко дни установих,че гърдите ми са както преди да забременея-не ме болят,не усещам никакво напрежение.Много ме е страх,тъй като имам 2 спонтанни аборта в 6 и 7 седмица!На много места чета,че ако спре напрежението в гърдите това означава,че бебето е спряло да се развива!Последно бях на видеозон преди 2 седмици и си имаше сърдечна дейност9всичко беше нормално.Случвало ли се е на някоя от вас такова нещо и всичко да си е било наред?
Re: Изчезване на симптомите при бременност
« Отговор #1 -: Април 24, 2009, 16:45:34 pm »
не съм много веща но сестра ми роди миналия месец, а аз съм в 5 г.с и доки както и сестра ми ми казаха, че ако спрат да ме болят гардите не е добре веднага да се обадя и да му кажа....най добре не отлагай а отиди да се консултираш с гинеколог

« Отговор #2 -: Април 24, 2009, 16:49:31 pm »
Гинекологът,който ме следи ще е на работа чак в понеделник и по телефона не мога дори да се свържа с него,а при друг в моя град няма смисъл да ходя!До понеделник сигурно ще откача-толкова мн.ме е страх! :balk_145:
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
« Отговор #3 -: Април 24, 2009, 16:57:56 pm »
В родилното отделение в твоя град можеш ли да отидеш? Ако нещо те притеснява по-добре върви там. По всяко време трябва да има дежурен и може да те погледне на видеозон.
Стискам палци всичко да е наред.
*
« Отговор #4 -: Април 24, 2009, 17:21:06 pm »
Не знам къде си чела, че ако спре напрежението в гърдите бебето спира да се развива, но това е изключително несериозно твърдение!
През цялата ми бременност не ми се е догадило изобщо, за повръщане да не говорим, а гърдите ме боляха само в 6гс.
Нямаш болки и кървене, нали?
*

ani 258

• *
  • 10
  • Усмихни се, и продължи на пред
« Отговор #5 -: Април 24, 2009, 17:31:30 pm »
Светле, ако наистина искаш това детенце не губи време, а отиди до болницата. Там ще те прегледат и ще те успокоят, а ако трябва лечение ще го приложат веднага. До понеделник си е много време. Аз също имах същите симптоми и бях в 10 г.с., а после изчезнаха, и за съжаление само за 4 дни бебчо вече го нямаше/в понеделник видяхме тупкащото сърчице, а в четвъртък спонт.аборт/. Дано при теб всичко е наред, и да си от най-големите късметлийки - без проблеми. Ще ти стискам палци. Кураж и не се предавай! :bighug:

« Отговор #6 -: Април 24, 2009, 17:33:30 pm »
Чела съм из инета и само си пълня главата с глупости!Не нямам болки и кървене-чувствам се мн.добре само дето ми се пишка през половин час!
*
« Отговор #7 -: Април 24, 2009, 21:09:26 pm »
Щом ти се пишка това е добре, добре е също, че нямаш кървене и болки. Никак не искам да те плаша, но аз съм с 3 спонтанни аборта. Последния беше в 9 г.с.  и мен така спряха да ме болят гърдите, а гадене и повръщане въобще не съм имала. Започнах лекичко да кървя, но нямах болки и след 4 дена го загубих. Въпреки това съм чела, че е нормално признаците да изчезнат за ден-два и след това отново да се появят. Но нали знаеш, всичко е само предположения, затова иди на доктор, дори и на спешна помощ, те ще извикат когото трябва. Недей да чакаш твоя доктор, защото аз така чаках и  край. Но се успокой и знай, че ако нещо не е наред с бебето нищо не може да го задържи, така че е по-добре организма да го изхвърли. Само спокойно дано да няма проблеми.
« Отговор #8 -: Април 27, 2009, 21:46:11 pm »
Здравейте пак от мен!Вече бях на преглед и всичко е наред-сърчицето на бебчо тупка,тупка :D Лекарят каза,че по принцип симптомите изчезват след 12 г.с,но каза,че трябва да се радвам,че при мен са изчезнали по-рано и това изобщо не значи,че бебето е спряло да се развива!При всяка жена е различно,а аз все едно не съм бременна-сигурно нещо не съм нормална :wink:
*
« Отговор #9 -: Април 27, 2009, 22:13:10 pm »
браво,светле
радвам се че всичко при теб е добре и бебчо се развива нормално
« Отговор #10 -: Април 30, 2009, 00:48:36 am »
не съм много веща но сестра ми роди миналия месец, а аз съм в 5 г.с и доки както и сестра ми ми казаха, че ако спрат да ме болят гардите не е добре веднага да се обадя и да му кажа....най добре не отлагай а отиди да се консултираш с гинеколог

Пълна тъпня! Извинявам се, но аман от некомпетенция.

Не се притеснявай, аз бях така, до около 3/4 месец ту ми спадаха съвсем гърдите, ту имаше леееекичко напрежение.
Наличието или липса на болка в гърдите изобщо не са индикация за развитието на бременността. Дишай спокойно

*
« Отговор #11 -: Април 30, 2009, 13:19:16 pm »
Мда,това с гърдите може да те подлуди :xЗа 5 път съм бременна,но все тях гледам.Сега съм в края на 6 г.с и гледам да не обръщам внимание дали случайно не са спаднали малко,защото наистина това не е показател дали бременността се развива.Миналата година,денят в който ми остановиха мисседа,гърдите ми бяха камък и боляха...така че споко!Каквото е такова,ние не можем да го променим,но страха си остава за съжаление.

*
« Отговор #12 -: Май 04, 2009, 17:31:12 pm »
Искам да споделя,че с мен се случи същото.В 7 г.с изчезнаха всички признаци,които имах и аз бях сигурна,че това е краят на бременността.За моя радост при днешния пегле се оказа,че бебо е добре и сърчицето му си тупти :DМного е трудно да не се вглеждаш в тялото си,но явно и то може да те подведе.

« Отговор #13 -: Май 04, 2009, 18:04:20 pm »
Аз ви бях споделила,че откакто разбрах,че съм бременна не ми се е гадило изобщо,но вчера сутринта не можах да се повдигна от леглото-толкова ми беше зле,а като станах повърнах едно такова зеленикаво,а вече ще влизам в 12 г.с!Относно гърдите нямам никакво напрежение и са си както преди.Наистина странна работа,но симптомите при всеки са различни!Аз се поуспокоих и вече не мисля лоши неща!На 7 май съм на преглед и нямам търпение да се убедя,че всичко е наред!
« Отговор #14 -: Ноември 05, 2011, 09:02:16 am »
Момичета в шеста седмица съм от овулацията до положителния тест имах голямо напрежение в гърдите откакто пия и си слагам утрогестан ту има ту няма и ще се побъркам вече седмица ,две само ги попипвам  :(Другата седмица съм на преглед имам един миссед вече и страшно ме е страх!Това с гърдите симптом ли е???

*
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2011, 14:46:31 pm »
Не!
*
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2011, 15:33:32 pm »
norensia мила ти толкова си се притеснила за тия гърди...вземи се успокой вече :)Нищо не зависи от теб, колкото повече го мислиш - толкова по-зле за теб и за детето!
Относно симптомите на бременност, при всеки са различни. Аз също смятам че това е пълна глупост, че ако не те болят гърдите, значи е индикация за проблеми с бременността. Наслаждавайте се на бременността си, вместо да си пълните главите с глупости :)

« Отговор #17 -: Декември 13, 2011, 12:05:09 pm »
Здравейте и от мен!
Бременна съм в 10 г.с. и отначало имах някои от симптомите - гадене (без повръщане), огромно напрежение в гърдите и леки болки ниско долу. С течение на времето всичко затихна - в момента мога да ям почти всичко без да ми се гади, нямам болки ниско долу, а гърдите ме болят съвсем малко,даже да не кажа въобще ... Аз също се бях притеснила (и то много, дори панически...), но след консултация с гинеколога се успокоих - той ми каза да се радвам, че имам лека бременност и било нормално с течение на времето симптомите да изчезнат. И разбира се златното правило - ВСЯКА БРЕМЕННОСТ Е ИНДИВИДУАЛНА:)
Am I happy today, am I lonely tomorrow - everything depends on You! :)
« Отговор #18 -: Април 17, 2012, 09:33:13 am »
Здравейте!Искам да попитам нормално ли е освен лекото напрежение в гърдите да имам едно опъване ниско в корема 1 седмица след закъснението МЦ!Моля ако някой е по - запознат да ми пише.Благодаря предварително