Rose
Тя тоя път историята е много епична. Аз се борих с моята лекарка да и доказвам, че има има ову
На 9ти ден от овулацията, засякохме гоям доминантен фоликул в десен яйчник чрез уз. Имам го и на снимчица, пуснала съм я по напред в темата. После на 16ти ден отивам- и нищо нямаше ни помен от фоликул. Междувременно тестовете за ову-отрицателни. И лекарката отсече- няма овулация, а аз бях твърдо убедена, че има. С помощта на Denis_d и графиката изчислихме, че овулацията ми е била на 16ти някъде точно преди прегледа и най-вечроятно лекарката не е видяла течността, хванала се е за тестовете и отсече, че ще се стимулираме. Грешно съм отбелязала 14ти като ову, сега ще го сменя. 15срещу 16ти е било/те нали обикновенно се пукат вечер фоликулчетата/ Съответно вчера пуснах прогестерон и той доказва, освен графиката, че е имало Ову. Няма да се дам за стимулация. Дори мисле, че пика му е бил днес/ според температурата-покачи се още/, надявам се защото въпреки че е доста прогестерона и доказва че има ову е нисичък за втората фаза, но ако пика е бил днес и не съм го хванала може би вс е наред.
Ако сега нищо не е станало ще почна с новият цикъл Витекс и пак ще искам фоликуметрия, но никакви хормони няма да пия или да дам да ме стимулират, ще направим и разщирена спрермограма.
Сега се надявам да натрия носа на лекарката и освен овулация и бебоче да сме си направили да ми обясни как е станало
П.П Пожелавам и от твоята шапка да изкочи зайченце, гледам има някаква магийка около теб, няма ли да правиш тест