0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравеите момичета ще правим инвитро зимата моят мъж се занимава със фитнес от 15год, и  когато доиде лятото трябва да изглеждал добре но ме притеснява едно нещо тои си бие инжекции лекарството се казва ДЕКАБОЛ освен това пие WINSTROL,казва ми че нямало проблем но аз все си мисля че може и да има все пак това си е химия моля ви ако можете помогнете да разбера нещо повече аз не откривам нищо а се притеснявам благодаря ви много
« Последна редакция: Юни 28, 2006, 00:24:52 am от Meli »
http://myavatars.ru
/cont/lips26.gif
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: дали е
« Отговор #1 -: Юни 28, 2006, 00:24:14 am »
Разбира се, че има проблем. И не защото е "химия" (каквото и да означава това), а защото приема анаболни стероиди.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: дали е (анаболни стероиди - бел. мод.)
« Отговор #2 -: Юни 28, 2006, 07:19:16 am »
Съгласна съм с МЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #3 -: Юни 28, 2006, 18:57:13 pm »
здравеите момичета ще правим инвитро зимата моят мъж се занимава със фитнес от 15год, и  когато доиде лятото трябва да изглеждал добре но ме притеснява едно нещо тои си бие инжекции лекарството се казва ДЕКАБОЛ освен това пие WINSTROL,казва ми че нямало проблем но аз все си мисля че може и да има все пак това си е химия моля ви ако можете помогнете да разбера нещо повече аз не откривам нищо а се притеснявам благодаря ви много
Аз в момента съм със същия проблем.Моят мъж винаги е тренирал но никога не е използвал стероиди.Но в момента е на тази вълна и никой и нищо не е в състояние да го разубеди.Започна първо да си бие хормон на растежа всяка вечер, с което аз не бях съгласна разбира се , вдигах панаири , но ефект нулев.Вчера случайно намерих ампули Winstrol , от кога си ги бие и тях един Бог знае , скандала беше на лице , но ефект пак нямаше.Аз съм убедена на 100 % , че това вреди  на сперматозоидите , но не знам до каква степен , ако има някой компетентен по въпроса моля да ми разясни , и давайте идеи как да го откажа от тази глупост :(Да не се окаже , че като започнем септември поредния опит , няма и за ИКСИ да ставаме , а ще трябва донор да си търсим.
*
« Отговор #4 -: Юли 02, 2006, 10:52:14 am »
Тигра,
zаЩо не се консултираШ с лекарят, при който правихте опита? ПрепиШи си на един лист всички медикаменти, които съпругът ти вzима, както и хранителните добавки (протеини, витамини и др.) ако има такива и го попитай дали Ще навредят или пък помогнат (???). Ако док не може да ти отговори, Ще ти каже най-малкото кого да попитаШ.
А да го откажеШ не виждам как. Прекалено е трудно. И моят екс беШе полудял по фитнеса, та zнам, че ако сам не пожелае, ти няма как да повлияеШ. Ако намери ново хоби е много вероятно да му мине бърzо...
Пожелавам ти късмет!