0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Намам впредвит касови бележки, а документи за изследванията, нивата на хормоните, снимки на фоликулите, на ембрионите и т.н. Защото ако реши човек да сменя клиниката няма как да покаже на новият док. информация за протичане на предходния опит, а съм чела във форума, че без тази информация действат "на сляпо".
Аз още не съм ходила на преглед след неуспеха и искам да се ориентирам за това какво да поискам и какви въпроси да задам на доктора.
*
Re: Дават ли ви документи при инвитро
« Отговор #1 -: Юни 28, 2006, 15:19:44 pm »
Марми, много съжалявам за неуспешния опит при теб, но ще продължаваме напред, няма друг начин.
На въпроса ти - аз си искам копия на изследванията и всичко, което съм направила го има веднъж в клиниката, веднъж при мен. Снимки обаче не съм искала досега, предполагам обаче, че не би следвало да има проблем.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #2 -: Юни 28, 2006, 15:21:49 pm »
Аз имам копия на всичко, освен цветната снимка и ембрионите. В моята клиника няма никакъв проблем да си ги поискаш във всеки момент.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Юни 28, 2006, 15:30:45 pm »
Марми, аз също си си имам и си пазя всички изследвания и протокола за ин витрото. Не съм искала снимки, но предполагам, че не е проблем да се вземат. Каквото и да решиш - да сменяш или не доктора - следващия път ти пожелавам  :bfp1: