Здравеите Момичета
Чета форума от миналата година, но едва сега реших да се регистрирам. Аз съм със две извънматочни, във двете тръби, двурога матка в която между двете операции се установи, че имам септум /преграда/, която също премахнахме. През ноември 2005 правих инвитро. След стимулацията имах деветнадесет чудесни яйцеклетки. Сложиха ми само два ембриона обаче, заради матката. Забременях, в началото и в двете плодни сакчета имаше пулс, но вторият месец остана само едното - другото спря да се развива. Както всичко беше добре изведнъж в 16 седмица неочаквано, без никакви симптоми прокървих обилно. Лекарите в нашета болница искаха да махат бебето веднага, въпреки, че се виждаше, че е добре, но ние със съпругът ми не дадохме. И тогава ме оставиха на Но Шпа и бускулизин ималко след това, започнаха да ми дават и Магнерич. На 10 ден ми изтече водата и малко по-късно ме кюртиха. Все още ми е много мъчно, но Септември започвам отново.
Исках да помоля, ако има някои с подобен проблем, нека ми пише - много ме е страх дали ще успея да износя и следващата бременност, ако стане разбира се.