0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

nikomsj

Искам да споделя с вас един доста неприятен опит. При едни изследвания на моята приятелка се оказа, че тя има трихомони. Естествено и аз си направих тестове в Cibalab, и естествено моите резултати също бяха положителни. След което проведох 6 дневно лечение с Фасижин. Обаче проблемите те първо започваха. След повторните тестове в Cibalab, които отново бяха положителни направих 10 дневно лечение с Трихомонацид, по 1 грам на ден. След това познайте ... тестовете отново ми бяха положителни. E как процедирах от тук нататък. направих си още 3 теста в Cibalab, като своевременно за всеки тест при тях си правих тест и в друга клиника. Ходих в Медицинска академия, В БИОМЕД и в още едн алаборатория на Пиротска. Всичките тестове в Cibalab бяха положителни а в другите лаборатории бяха отрицателни. Е какво да ви кажа половин година ходене по мъките, защото някаква лаборатория решила да забогатява за на гърба на хората. Лекарите също гледаха с недовериа на резултатите от CIBALAB, защото бяха имали такива случай и преди. Жалко че оборудването им изглежда на ниво ... но яавно за чия сметка ... А всъщност като се замисля ... може и никога да не съм имал трихомонИ ... а още от първия тест резултатите да са били невярни ...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Цибалаб лъже и забогатява на гърба на хората
« Отговор #1 -: Май 05, 2006, 22:32:49 pm »
аз лично не съм правила изследвания там ,но съм чувала доста отрицателни отзиви за Цибалаб.Така че май имаш право!!!!!!!
Хубаво е да се пишат тези неща ,за да знаят момичета да не си дават пърите на вятъра! :lol:
« Отговор #2 -: Май 05, 2006, 22:45:53 pm »
Ако бях на твое място, щях да си взема адвокат и да си искам парите обратно, както и бих сигнализирала ХЕИ за една проверчица. Малко шум в медиите също не е излишна. Ех, как не ми се е случило на мен, както обичам да се разправям с разни такива!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Май 05, 2006, 23:26:26 pm »
Насреща съм като адвокат - при това безплатно като хонорар.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Май 05, 2006, 23:29:20 pm »
Аз преди време не бях доволна от Биочек и отидох да си взема парите обратно. След кратък скандал ми ги върнаха.
Обаче аз лично от Цибалаб съм доволна за кръвни изследвания.