0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

оргазъм при бременност в 6 г.с.
« -: Май 08, 2012, 17:58:30 pm »
Неудобно ми е да питам доктора си.....получих оргазъм,бременна съм след инвитро в 6г.с.Дали е станало нещо на бебето?Въздържаме се от секс още преди стимулацията.Незнам какво ми стана,но преди да си сложа вагинално утрогестана,се докоснах и...моля ви,напишете дали сте имали подобен случай!
Re: оргазъм при бременност в 6 г.с.
« Отговор #1 -: Май 08, 2012, 18:39:11 pm »
 :)Сънувах еротични сънища вечерта след трансфера, ама много еротични :oops: Събудих се доста притеснена, надявам се да не съм направила беля.
Не се притеснявай при теб все пак е прикрепено бебчето, едва ли ще има проблем :)
« Отговор #2 -: Май 08, 2012, 18:49:48 pm »
Благодаря ти за отговора!Надявам се и при двете ни нещата да са наред!Чудя се дали да не ида тези дни на преглед....ходих предишната седмица,да не станат много чести посещенията при док....Как мислите?
« Отговор #3 -: Май 08, 2012, 20:50:15 pm »
Понеже ни забраниха секса от самото начало, що розови, ама направо цикламени сънища изсънувах :oops: Гледай си живота, нищо не се е случило, освен един оргазъм :lol: Ако док не ви е забранил, не виждам проблем. Приемаш ли някакви лекарства против контракции - но-шпа, Магнерич, Магнерот, Папаварин?
[/url][/url]
« Отговор #4 -: Май 08, 2012, 20:54:56 pm »
Пия но шпа,че имам болки в яйчниците,поради стимулацията.След като свърших :oops:,веднага изпих 2 :oops:
*
« Отговор #5 -: Май 08, 2012, 23:11:21 pm »
Нормално забременелите си имат полови контакти. Само ние се плашим и пазим толкова. Не се паникьосвай! Нищо не е станало. Добре си е детето.

« Отговор #6 -: Май 08, 2012, 23:22:34 pm »
Пия но шпа,че имам болки в яйчниците,поради стимулацията.След като свърших :oops:,веднага изпих 2 :oops:

Нищо не е станало, споко. Дръж под ръка котейла против контракции - папаварин, магнезий, но-шпа. Действа безотказно, но когато имаш нужда. Гледай си бременноста, радвай й се и не се панирай заради секса.
[/url][/url]
« Отговор #7 -: Май 09, 2012, 10:50:02 am »
Много ви благодаря,изключително сте мили! :bighug: :bighug:Иначе не повръщам,но пък запека си е налице :oops:и големия апетит :)Миналата седмица констатира доктора бременността,дали да не ида пак на преглед,или да кротувам чак до часа(след 3седмици)?
*
« Отговор #8 -: Май 09, 2012, 23:11:00 pm »
Изчакай до следващия преглед, когато ще може да се улови и сърдечен ритъм!

« Отговор #9 -: Май 10, 2012, 09:05:58 am »
Това е някаква реакция от хормоните и от въздържанието ни. Веднага след трансфера като започна да ми става така, мислех че ще изтрелям ембрионите, че и матката ми се втърдяваше и стоеше така по няколко минути. Пий ношпа и няма страшно, няма нужда да търчиш на преглед, няма да излезе ембриончето:}