0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

без оргазъм
« Отговор #60 -: Юни 14, 2006, 16:14:01 pm »
Цитат на: Meli
Абе не е като пиенето на фолиева киселина, но пък ако е необходимо, също може да се научи

Мели, интересно твърдение, бих казала, революционно в областта на сексологията :D

Психотерапевт примерно на мен не ми трябва, искам лекарят да се държи професионално. Аналният секс и оргазмите не са ми проблема, проблемът ми е незабременяването :D
Благодаря ти, Бени!

без оргазъм
« Отговор #61 -: Юни 14, 2006, 22:22:40 pm »
Цитат на: prascho
От лекари-гинеколози, които се опитват да навлизат в детайли в емоционалната ми сфера, бягам със всичка сила!

Написах това, защото за многото години ходене по мъките с репродуктивния проблем, станах прекалено чувствителна. Случвало ми се е да чуя и съвет "Сменяй съпруга" /без мъжки фактор/- и то казано от колега за колега. Заб.: "мъжкият фактор" за втори път ще става баща.
В някакъв момент започнах безпогрешно да прозирам такта и професионализма, които едни са склонни да проявят, спрямо такъв сорт първосигнални препоръки.
Но съм съгласна, че и на лекарите не е лесно- границата м/у професионализма и някои съвети-  е тънка и трудноразличима. Дори си спомних случая с една моя позната /аууу, срам ме е още :oops: /- бременна в 8-месец отива на кардиолог, че се оплаква от "задъхване" и когато кардиоложката и казва, че е бременна ?!!?- нашата девойка отрекла! И води майка си, която до този момент също не знаела за изненадата!
Иначе за оргазма, мамка му, наистина трудно става по предписание- ама за това може и в друга тема да си говорим, да не приплъзваме по щекотливата повърхност на тази тема...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
без оргазъм
« Отговор #62 -: Юни 14, 2006, 22:51:59 pm »
Дори си спомних случая с една моя позната /аууу, срам ме е още :oops: /- бременна в 8-месец отива на кардиолог, че се оплаква от "задъхване" и когато кардиоложката и казва, че е бременна ?!!?- нашата девойка отрекла! И води майка си, която до този момент също не знаела за изненадата!
Иначе за оргазма, мамка му, наистина трудно става по предписание- ама за това може и в друга тема да си говорим, да не приплъзваме по щекотливата повърхност на тази тема...

:balk_159:  :balk_160:  :balk_159:  :balk_88:  :balk_80:  
бременна в 8 месец и не е разбрала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Направо немога да повярвам че има и такъв случей!!!!!! :!:
без оргазъм
« Отговор #63 -: Юни 15, 2006, 07:56:19 am »
Неее, тя много добре си е знаела, ама се надявала да скрие- и от майка си, и от докторите. Та заради такива пациентки някога докторите се изцепват и се държат профански. Но... поддържам позицията си- без приказки за оргазми от гинеколози- моля, моля!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
без оргазъм
« Отговор #64 -: Юни 15, 2006, 15:13:17 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Абе не е като пиенето на фолиева киселина, но пък ако е необходимо, също може да се научи

Мели, интересно твърдение, бих казала, революционно в областта на сексологията :D

Ами, революционно, няма такова нещо, просто са малко сексолозите, пък и хората рядко си признават сексуалните проблеми.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
без оргазъм
« Отговор #65 -: Юни 15, 2006, 15:21:03 pm »
От лекари-гинеколози, които се опитват да навлизат в детайли в емоционалната ми сфера, бягам със всичка сила!

Написах това, защото за многото години ходене по мъките с репродуктивния проблем, станах прекалено чувствителна. Случвало ми се е да чуя и съвет "Сменяй съпруга" /без мъжки фактор/- и то казано от колега за колега. Заб.: "мъжкият фактор" за втори път ще става баща.
В някакъв момент започнах безпогрешно да прозирам такта и професионализма, които едни са склонни да проявят, спрямо такъв сорт първосигнални препоръки.
Но съм съгласна, че и на лекарите не е лесно- границата м/у професионализма и някои съвети-  е тънка и трудноразличима.

Разбирам те. Да ти кажа, доста е индивидуално и варира в много широки граници това понятие "емоционална сфера". Има хора, които никого не допускат, макар да имат нужда от намеса. А има и в другата крайност - насила те натикват в нея, дори когато не искаш, нито ти е работа.

От друга страна, ако разпознаваш професионализма, можеш ли да допуснеш, чисто хипотетично, че е възможно да съществува гинеколог, който може  професионално да ти говори за оргазъм, без това да е неприятна намеса в емоционалната ти сфера?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
без оргазъм
« Отговор #66 -: Юни 15, 2006, 16:16:03 pm »
От друга страна, ако разпознаваш професионализма, можеш ли да допуснеш, чисто хипотетично, че е възможно да съществува гинеколог, който може  професионално да ти говори за оргазъм, без това да е неприятна намеса в емоционалната ти сфера?

Аз не, освен ако на вратата му не пише, че втората му специалност е сексолог. :D

Е, то съвсем хипотетично, подходящ съвет може да ти даде приятел/барман/съсед и т.н.
Благодаря ти, Бени!

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
без оргазъм
« Отговор #67 -: Юни 15, 2006, 16:24:35 pm »

аз бих. много ли съм наивна :oops:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
без оргазъм
« Отговор #68 -: Юни 17, 2006, 21:26:07 pm »
Цитат
чисто хипотетично, че е възможно да съществува гинеколог, който може професионално да ти говори за оргазъм, без това да е неприятна намеса в емоционалната ти сфера?

Има такива. Говори си професионално док  и се разбира, че не се интересува от клюката и интригата.
*

katii26

без оргазъм
« Отговор #69 -: Юни 18, 2006, 13:36:26 pm »
Здравейте момичета.
Мисля, че няма голям проблем да се забременее без оргазъм. Има жени, които го изпитват много рядко, а раждат по 2-3 деца.
*
без оргазъм
« Отговор #70 -: Юни 20, 2006, 16:29:33 pm »
не изчетох всичко по-горе и дано не се повтарям , но това което искам да кажа е :
      търси проблема
Това с оргазма май всички сме го чували .И бих казала, оргазма помага , пък и е страхотно да си помислиш след зашеметяващ секс " така се правят бебета "

Амаааа, глупаво е да се самозалъгваме, че това ни е проблема...
*

bebe2006

без оргазъм
« Отговор #71 -: Юни 20, 2006, 18:39:59 pm »
Цитат на: didon
И бих казала, оргазма помага , пък и е страхотно да си помислиш след зашеметяващ секс " така се правят бебета "

Понякога си го мисля това, ама до сега не е свършило работа  :evil:
*
без оргазъм
« Отговор #72 -: Юни 20, 2006, 19:52:44 pm »
Бебчо, ще стане. Пък и колко хубав ти е ника.Дано наистина да ти донесе бебе 2006