0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, знам че много е исписано по темата, ако не е за тук моля да я преместите. Моя позната утре ще прави аборт- за съжаление бебето е много желано, но е кухо яйце. Ходила е при двама лекари, единия е казал че след месец може пак да опитва да забременее. А другия след пет месеца. Кое е вярното в крайна сметка. Много ми е тъжно за нея. Не е на себе си.
Предварително ви благодаря. Знам, че тук подкрепата е супер силна и истинска.
Успех  на всички!!!!!!!!
« Последна редакция: Август 24, 2006, 14:29:18 pm от Мели »

Re: Въпрос (забременяване след кухо яйце - бел.мод.)?
« Отговор #1 -: Август 24, 2006, 19:05:53 pm »
И при мен единия лекар ми каза да изчакам поне 6 месеца и аз така направих,но друг ми е казвал,че след един цикъл матката е напълно възстановена да износва друга бременност.Всеки различно казва,но едва ли ще е готова психически да започне нови опити веднага след аборта.Това мога да ти кажа в момента.
*
« Отговор #2 -: Август 25, 2006, 09:26:41 am »
Благодаря ти много, и аз мисля че няма да е готова веднага. Но знае ли човек?

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Август 25, 2006, 13:00:10 pm »
Според мен послушай лекаря, който ще ти направи аборта - той ще е наясно как е протекъл и в зависимост от това ще ти даде указания.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #4 -: Август 25, 2006, 13:45:46 pm »
Благодаря за съвета Мели. Аз няма да правя аборт, а моя позната. Аз все още вървя по дългия път към зачатието:(

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #5 -: Август 25, 2006, 22:36:33 pm »
Извинявай, мила, бързах и затова съм допуснала тази неволна грешка. Дано не съм те засегнала.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #6 -: Август 26, 2006, 13:37:41 pm »
Аз май отдавна спрях да се засягам Мели :wink:
Нещо последните два дни не съм на себе си. Мислех си, че скоро ще дойде и моето време да гушкам бебе:) Но сметките ми излезнаха криви, абе ще го гушна някой ден:) Няма да спра...............