0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
След него направих лапаро,и моята докторка ми препоръча да се затворят тръбите,вместо да се махат.И мога да обясня защо.Когато се махнат кръвообращението към яйчника се нарушава и после стимулацията е много трудна.Убедих се в това,защото лежах с две момичета,които бяха с по две извънматочни.Съответно нямаха тръби и стимулацията при тях вървеше бавно и направиха по 3-4 яйцеклетки.Сега пак си имам хидросалпингс,но не ми попречи да забременея при втория опит.Сега съм в 13 г.с.
Рибарка, явно шанса и късмета са били на твоя страна Но трябва да знаеш, че има момичета при който клипса пропуска и резултатът ти е ясен какъв е. Дори познавам момиче от форума, при което беше сложен клипс и при направена цветна снимка след неуспешният опит се вижда, че клипса пропуска. Дано и тя да се включи по тематаЖелая ти лека и спокойна бременност до края
Момичето за което става въпрос съм аз. Ако има желаещи мога да покажа въпросната снимка, имам я качена
Ами Зайче, снимах я с цифровия апарат и си я качих на компютъра
Хехе, аз опитах на скенера и не стана с рентгеновата снимка. Но с УЗИ-разпечатките става