0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отново за зацапването
« -: Април 15, 2006, 20:15:41 pm »
Здравейте момичета!
бременна съм в 6г.с.,но имам от 6 дена кафяво течение-слабо,но си го има всеки ден.Бях на лекар във вторник,тои ме гледа на вагинален ехограф,видя че кървя малко,понамръщи се и ми предписа'Утрогестан" и "Но Шпа".
аз си мислех че е нормално да имам няколко дена течение-чувала съм че се появява при бременни,но то си продължава и се притеснявам.Доктора ми каза да отида другата седмица да ме види на коремен ехограф и да каже как стоят нещата.
Бих искала да чуя вашето мнение,понеже много се притеснявам,дали тези лекарства ми ги дава за да не изхвърля плода.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Отново за зацапването
« Отговор #1 -: Април 15, 2006, 20:50:20 pm »
Пий си лекарствата и лежи. Другото е късмет.
Отново за зацапването
« Отговор #2 -: Април 15, 2006, 20:58:33 pm »
Лошото е,че не мога да лежа сега,защото готвя сватба следващият месец,а и ходя на работа по цял ден и тичам все насам натам...
Аз затова и питам,защото доктора не ми каза за почиване,той знае че съм по цял ден на работа и съм на крак,а само ми каза да пия лекарствата и ако се усложни нещо да тичам веднага.
*
Отново за зацапването
« Отговор #3 -: Април 16, 2006, 18:02:14 pm »
Аз бих си взела болничен, а и подготовката за сватбата може да почака. Има опасност да изгубиш бебето. Надявам се го разбираш и ще преосмислиш приоритетите си.

Отново за зацапването
« Отговор #4 -: Април 16, 2006, 19:15:25 pm »
Благодаря за съветите,момичета!
Аз наистина знам,че бебето е преди всичко,то сватбата почти е готова.
И аз си помислих за болничен,и дори го попитах,ако трябва да ми даде,но той каза да изчакаме до другата седмица да ме види пак и тогава ще каже.Между другото забравих да кажа че при първоначалният преглед ми каза че "това моето го наричали"Цветна бременност",може би поради това не се притесни толкова.Не ми даде друго обяснение и аз се зачудих защо ми дава тези лекарства тогава...
А освен всичко друго май че днес спря да ми кърви.

Ценя високо мнението на всички от вас,понеже признавам че това е първа бременност за мен и всичко ми е като усещане ново.
 :youwoman:
*
Отново за зацапването
« Отговор #5 -: Април 16, 2006, 19:30:40 pm »
Спирането на кървенето вероятно е в резултат на утрогестана. Това е хубаво, но все пак мисля, че се налага малко почивка.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Отново за зацапването
« Отговор #6 -: Април 16, 2006, 20:35:13 pm »
Ами щом сватбата и работата са по-важни за теб от задържането на бебето защо ни питаш тогава?
Няма да си първата, която си загубва бебето заради веселбата.
Отново за зацапването
« Отговор #7 -: Април 16, 2006, 20:59:15 pm »
Лали,не мисля че с нещо съм предизвикала това твое отношение.
И аз съм човек,който греши,затова търся по-компетентно мнение-и ако не си прочела по-отгоре-вече изказах истинската си благодарност както на теб,така и на Габи,затова че ми казвате вашите мнения-и вече казах че бебето е по-важно,но не мога сама да си изпиша болничният.
Мисля че затова са всички тука,за да помогнат с опита си и знанията си на всеки който не е бил на тази почва досега.
И не мисля,че някъде в написаното досега от мен се подразбира,че предпочитам"веселбите"пред бебето,нека не се обиждаме.
Отново за зацапването
« Отговор #8 -: Април 17, 2006, 20:51:59 pm »
при моята бременност излезнах в болничен 2 седмици преди изтичане на временния ми договор и ме уволниха а в съшия ден ми казаха че плода няма пулс но не съжалявам за работата защо шефа доказа че незаслужава да работя за такъв като него.Дори съгалявам че не се махнах в началото защото дишах химикали