0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Уролози смотани!
« Отговор #40 -: Март 02, 2006, 15:53:48 pm »
Адашче, ние имаме разнообразие  :) , първо стафилококи, които трепахме с аугментин /изписан от докторката/, после на контролата ентерококи  8O и с готовото изследване хоп хоп та при Бъчваров. Последва периодът с ципробая както казах, междувременно аз правя МБ и о, радост - гъбички!!1 Следва контрола на мъжа ми - пак ентерококи /този път поне не масово/ и за капак и от прекрасните мои гъбички /уж се пазихме, нищо не сме опазили  :wink: /. После мъжът ми пи доксициклин и микомакс, а пък аз микомакс и канестен и сега уж сме добре. :)
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

balmi

Уролози смотани!
« Отговор #41 -: Март 02, 2006, 16:08:20 pm »
Грейси, важното е, че сега всичко е наред.
Това ме навежда обаче на мисълта да направя една контролна микробиология за всеки случай. Последната ми е от преди два месеца - след хистероскопията и беше чиста. Още в събота отивам !!!
 :sleepingbabygirl:  :sleepingbabyboy:
*
Уролози смотани!
« Отговор #42 -: Март 02, 2006, 16:18:02 pm »
Къде правиш МБ? Аз последния път в клиники Торакс, за което дълбоко съжалих...
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

Уролози смотани!
« Отговор #43 -: Март 02, 2006, 16:30:10 pm »
Грейси, защо бе, в Торакс на Възраждане ли? Ние сме много доволни от лабораторията им. Разкажи тук или на лични, pls :D

За ципробай и ентерококите - ако искаш разгледай в темата Съмнение за хламидии - дали сме два линка - на бг и английски - листовка за Ципробай, а Старлетче пусна на руски. В тези, дето четох, пише, че повлиява е.коли, но не и ентерокок.

Бе това е ЦЯРЪТ, казвам ви :lol:
Благодаря ти, Бени!

*
Уролози смотани!
« Отговор #44 -: Март 02, 2006, 16:39:18 pm »
Фрешче, нищо против лабораторията! Обаче цените, о, боже  :wink: Отидох в съботата, която беше официален работен ден /21.01. мисля беше/ и ми взеха 27 лв. за преглед и отделно МБ. По принцип прегледите им били 18 лв., но нали било почивен ден /те не го смятали за работен/ още половината отгоре! Това просто ме съсипа и моментално съжалих, че не отидох в МЦРЗ, хем че ми е под носа.
Иначе лекарките са готини, с едната даже надълго и нашироко обсъждахме проблема - ми така де, 27 лв. съм дала /за без УЗИ/.

Уролози смотани!
« Отговор #45 -: Март 02, 2006, 17:21:36 pm »
А, да, това е много гаден номер :evil:  И на нас ни се е случвало :evil:
Един друг лекар, от който иначе сме доволни - викна мъжа ми на превръзка баш в събота и го съдра по съботни цени, сякаш не можеше да го викне в петък или понеделник :evil:
Има и готини лекари. Тази, дето ходи мъжкото - хем го прегледала, хем си поговорили надълго нашироко къде е добре да се изследва за хламидии, хем не му взела пари 8O  :D  :balk_50:  Но затова пък си ходи пак при нея, като е доволен.

Това се чудя, тия лекари не могат ли да преценят, че като те правят на глупак те отблъскват и спираш да ходиш там. Какво като ще ти вземе 1-2 пъти 30 лева, като повече няма да стъпиш при него. Да не сме пък толкова загубени всички - за такива ни взимат. Не е ли по-добре да ги потърсиш тях пак, като имаш проблем - в дългосрочен план ще изкарат повече пари от теб, а може и да ги похвалиш някъде.

Не разбирам :balk_132:
Благодаря ти, Бени!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Уролози смотани!
« Отговор #46 -: Март 19, 2006, 18:33:26 pm »
Та тъй, малко народ знае, че на мъжкото откриха на узи първо хидроцеле /изписан Тубоцин/, а при контролата се установи епидидимит.
След като занесъл на уролога-андролога узи снимката, доктора праща мъжкото на МБ на сперма. Прави я при Тачева - заключение S.epidermidis /как са попаднали там - никой не знае и не дава обяснение/. В този момент моята МБ е с ентерококи, но тва друг въпрос.

Та отива "мойто мъж" при уролога-андролога и му подава листчето с изследването. Доктора се чудел , гледайки изследването : Откъде тоя епидидимит, като ти не си за рязане бе човек. Откъде тая болка. Я пий магнезий 30 дни, щото тва ми прилича на мускулна болка в тестиса.

И сега голямата борба е да накарам мъжкото да пие Аугементин, който по антибиограмата требе неговите гадинки. Но О, свещенна простота - ми доктора не ми каза, че е нуждно да пия антибиотик, значи няма да пия и точка. И да обяснявам, че може да стане и по зле - просто удар в празното пространство. Както и да е - почвам да броя 90 дни от първото узи с хидроцеле , та да го пратя пак на спермограма, като е много умен.

Та си мисля, че мъжо попадна на уролог - андролог смотан!!!
Уролози смотани!
« Отговор #47 -: Март 19, 2006, 22:01:08 pm »
"като знам аз какъв инженер съм, да ме е страх на лекар да отида"
 :balk_159: - викаше един мой преподавател
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Уролози смотани!
« Отговор #48 -: Март 20, 2006, 15:07:40 pm »
аааа, Лейди, не се предавай лесно :evil: кво значи не иска да пие, бе я ги строявайте тия мъже малко ааамаха :evil: ако не се лъжа, на Туто съпруга е имал епидидимит и глей ся кво става. плаши, стряскай и това е :balk_149:
*
Re: Уролози смотани!
« Отговор #49 -: Юли 21, 2006, 20:06:42 pm »
Изкам да ви кажа ,че вече не е д-р чакъров,а стана от нова година професор.За операциите го бива,за други неща не знам.Доста операции прави и много хора са доволни от него.
 Прави сте,че има уролози от който нищо не става.Дано не попада-
ме в тяхните ръце.
   За Проф.чакъров незнам защо ви е лошо мнението.Той има свободен прием всеки четвъртък от 3ч.в Св.Анна.
   :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: