Та тъй, малко народ знае, че на мъжкото откриха на узи първо хидроцеле /изписан Тубоцин/, а при контролата се установи епидидимит.
След като занесъл на уролога-андролога узи снимката, доктора праща мъжкото на МБ на сперма. Прави я при Тачева - заключение S.epidermidis /как са попаднали там - никой не знае и не дава обяснение/. В този момент моята МБ е с ентерококи, но тва друг въпрос.
Та отива "мойто мъж" при уролога-андролога и му подава листчето с изследването. Доктора се чудел , гледайки изследването : Откъде тоя епидидимит, като ти не си за рязане бе човек. Откъде тая болка. Я пий магнезий 30 дни, щото тва ми прилича на мускулна болка в тестиса.
И сега голямата борба е да накарам мъжкото да пие Аугементин, който по антибиограмата требе неговите гадинки. Но О, свещенна простота - ми доктора не ми каза, че е нуждно да пия антибиотик, значи няма да пия и точка. И да обяснявам, че може да стане и по зле - просто удар в празното пространство. Както и да е - почвам да броя 90 дни от първото узи с хидроцеле , та да го пратя пак на спермограма, като е много умен.
Та си мисля, че мъжо попадна на уролог - андролог смотан!!!