Маги, честито сърчице❤️
Мише, стискам палци за хубави резултати от теста! Голямо чакане и размотаване е било в клиниката и си представям какво ти е, но по-добре така, отколкото да неглежират нещо. Аз като пусках пренаталния тест изобщо не засякох кога е крайният срок за получаване на резултатите, че щях да се побъркам гледайки календара. Просто отидох, дадох кръв и чаках мейл към някаква неясна дата
Ти май беше писала по-назад, че ще правиш фетална ехокардиография, не помня дали си се насочила към специалист, но най-вероятно си чувала за д-р Маринов в Надежда. Хубавото е, че може да си запишеш и час онлайн.
Лина, за д-р Илиева и аз съм чувала добри отзиви. Даже една приятелка дали не ражда при нея... Аз пък сякаш взех да клоня към Надежда, но ще трябва да проуча как гледат на естественото раждане преди това
Притеснявам се, ако се проточи раждането, да не решат да ме резнат, а мен ужасно ме е страх от операции. То не че другото е лесно, ама... ми се иска нормално раждане. Освен това, записах час за късна ФМ в Надежда, пък да видим.
Яничка, браво за резултатите! Стиснати палци и за кръвните изследвания!
Ще споделиш ли модела на количката? Събирам мнения
Толкова съм неориентирана все още, че чак преди малко разбрах, че имало разлика между количка със седалка с напълно легнало положение и количка с трансформиращ кош
Павла, истинска свекърва го раздаваш от сега
Иначе днес си купих две книги. Почвам да ги чета, че идея си нямам какво ме чака и как ще се справя