0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
Доказано съм с диагноза поликистоза.Зимата не се търпи, лятото по не ги усещам кистичките, но снощи много се разстроих и напрегнах, чак главата ме заболя и ... не можах да спя от болки в кръста и десния яйчник.По графиката от зачатие би трябвало да съм в овулация, но слузта я няма...Дали напрежението влияе върху кистите?
То вече започнах да търся под вола теле, ама...много ме боли, бре.
И не знам сега фоликул ли е?, от напрежение ли ще да е?
« Последна редакция: Юли 18, 2006, 11:44:39 am от Lali »
Re: Има ли връзка? /поликистоза и болки/
« Отговор #1 -: Юли 18, 2006, 11:50:24 am »
И аз съм с ПКЯ и никога не ме е боляло.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #2 -: Юли 18, 2006, 19:48:59 pm »
Бре, вие ме учудихте.Аз така разбирам, че фоликула все още не е спукан - когато ме боли продължително.Понякога дори "го"/фоликула/ или "я"/кистата/ усещам като топче. :x
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Юли 18, 2006, 21:12:57 pm »
Бре, вие ме учудихте.Аз така разбирам, че фоликула все още не е спукан - когато ме боли продължително.Понякога дори "го"/фоликула/ или "я"/кистата/ усещам като топче. :x
Като топче?????? :balk_159: :balk_161: :balk_159: :balk_160:в какъв смисъл??
*
« Отговор #4 -: Юли 19, 2006, 15:48:11 pm »
И аз съм с СПЯ и мен също не са ме боляли яйчниците.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #5 -: Юли 19, 2006, 16:03:17 pm »
Хм, много странно... :dontknow:Мен от три дни ме боли.И това е ясен знак, че имам киста на десния яйчник, т.е неспукан фоликул.Ей сега ако приприпкам до лекарски кабинет избран произволно и ще ми потвърдят диагнозата.И това е всеки месец.Затова и се отказах да ходя, защото все едно и също чувам.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #6 -: Юли 19, 2006, 18:15:24 pm »
Skrita и аз съм така като почне да ме боцка намоменти дори боли и знам, че е от разтягането на ф-ла и че е станал на киста. Този месец спуках ф-л и от поставянето на прегнила до установеното спукване нямах и помен ни от боцкане ни от нищо. А м/у другото когато се видя че десния ми яйчник е като пчелна пита имах чувството че тея кистични ще го разкъсат.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #7 -: Юли 20, 2006, 09:40:15 am »
Малко ме успокои Наха, че си мислех че пак нещо не съм в ред.Ама кво да правим, ще си ги "отглеждаме" тез кистички щем не щем :x
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #8 -: Юли 20, 2006, 10:16:39 am »
Ако много те притесняват ела в опити там имаме една тема "киста" и ни действа като терапиика да пишем там  :D и да ти кажа до сега всички разписъли се нямат кисти дори и аз е пкя-то си остава но тоя месец нямам кистички нито е вдиния нито в другия яйчник  :D дори спуках ф-ла но ми доиде ама това е  друга тема.... така че не се притеснявай. Както хората са различни така и организмите ни. Успех в лечението ти желая. :D