Здравей, Мирай!Сега прочетох темата ти, въпреки че е от април, и бързам да пиша.Екипът ти е от Варна, нали- Нанов-андролог.Момиче, моят съвет е-сменяй го, ако не си го направила вече. Имаме близка среща само със Нанов, но е достатъчна.Спермограмите на Нанов може и преди години да са ставали, но вече не.На мъжа ми резултатите бяха добри според него и след лечението ставаха все по-добри, успокоявахме се, но като отидохме при Александров и при Тачева, истината блесна.При него резултатът ни беше43000000на мл,а при Александров-7000000,при Владимиров12000000.Друго-при първото посещение той дал на мъжа ми същата схема за стимулация и на мен/без аз да съм там и без изследвания/.Още като разбрах това се усъмних и настоявах да го сменя.Как ще ме стимулира като все още не бях проверявала тръби и при мъжки фактор?Не ги пих и добре, че!!!От тези неща съдя, че и останалите изследвания трябва да се подложат на съмнение.Не вярвай на това, което ти казват, без да си го проверила и при друг.Моя колежка две 3 години вярваше, че няма ову, че е с висок пролактин и т.н., а се оказа, че проблемите и са измислени, а проблемът е мъжки фактор.Сега е бременна.