0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sanasbg

Розово течение
« -: Август 31, 2006, 14:54:28 pm »
Здравейте,

от доста време чета този форум и ми е доста интересно. С приятеля ми започнахме опити за бебе този месец. След около 2 дни трябва да ми дойде, но днес се появи едно леко розово течение. Преди това никога не ми се е случвало и постоянно ми се пишка. мисля си дали не е някаква инфекция. Направиха ми микробиология, но единствено лекоцитите не бяха в норма и ми препоръчаха само промивки. На някой случвало ли му се е подобно нещо. Ще съм много благодарна, ако някой знае повече по темата.
« Последна редакция: Септември 01, 2006, 10:46:24 am от Lali »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Розово теченеи
« Отговор #1 -: Август 31, 2006, 14:55:36 pm »
Ами изчакай да видиш накъде ще задуха вятъра. Не мисля, че някакъв проблем.
*

Sanasbg

« Отговор #2 -: Август 31, 2006, 15:03:00 pm »
Дано, че аз се побърквам при най-малкия проблем.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Август 31, 2006, 15:07:59 pm »
Трябва да се консултираш за левкоцитите. Промивките на са желателни при опити за забременяване.
*

Sanasbg

« Отговор #4 -: Август 31, 2006, 15:17:10 pm »
Дори и само с лайка ли не е добре?
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Август 31, 2006, 16:58:55 pm »
Цитат
Направиха ми микробиология, но единствено лекоцитите не бяха в норма и ми препоръчаха само промивки

Не бих повярвала на такава микробиология. Пусни си хламидия и повтори МБ. За да са завишени левкоцитите, явно има някаво възпаление или инфекция. По-добре отложи лайката.
*

red_monika

« Отговор #6 -: Август 31, 2006, 17:42:59 pm »
Aз разбира се не съм толкова веща, но ми се струва, че имаш цистит. Когато и аз започнах с опитите първия месец мисля прекалихме и си докарах един доста тежък цистит. Дори се беше появило и кървене. След лечението, всеки път като правих секс пак се активираше. Чувала съм, че от прекалено много секс пак е възможна появата на цистит. Симптомите са много често и болезнено уриниране и ако е в по-голяма степен и съвсем, леко кървене.
*

Sanasbg

« Отговор #7 -: Септември 01, 2006, 10:25:26 am »
Приятелят ми си направи изследвания и за хламидии тези дни и всичко е наред - така че предполагам, че нямам хламидии. Но за цистита май е така - защото започнаха да отшумяват болките по време на уриниране - докато бяхме на море може да съм понастинала и оттам да идват усложненията. Как да избегна появата на цистит при опити за бебе? Ние не прекаляваме с опитите  :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #8 -: Септември 01, 2006, 10:34:38 am »
Не трябва да смесвате анален и вагинален секс, освен това веднага след акта трябва да се изпишкваш.
*

sanasbg

« Отговор #9 -: Септември 01, 2006, 10:39:55 am »
Не ги смесваме. А доколкото разбрах след полов контакт трябва да се полежи около 15 минути и да не се взима душ веднага. Как да съчетая 2-те действия?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #10 -: Септември 01, 2006, 10:45:57 am »
Когато нямаш проблеми със забременяването, можеш и права да забременееш. :lol:
По-добре внимавай с цистита, ако си предразположена.