SIXSENS да попитам ,че и аз съм със СПКЯ,как протече при теб стимулацията,имаше ли предпоставка за хиперстимулация,колко яйцеклетки? Ние извадихме 13 ейцекл. 10 се оплодиха и се наложи на 5 ден да ги замразим,че се налях с течност макар че бях на много лека стимулация. и след размразяване много лошо качество явно,от 10 само едно беше добро
Здравей, Миминка! Да, имаше предпоставка за хиперстимулация при мен, бях на 150 единици Гонал на ден, като последните 2 дни от стимулацията малко намалихме дозата. Не се стигна до хиперстимулация нито един от трите пъти /правих ги на едно и също място/. Първи опит - 16 яйцеклетки, втрои - 19, трети - 16. И трите пъти, обаче имах малко ембриони оцелели за трансфер, а втория път дори нямах трансфер, всички 13 ембриона спряха да се развиват след 3 ден. Последният път имах 4 оцелели на 3 ден, един в отлична форма. Върнаха ми 3, не знам кой от тях се е хванал, но 4 годишната ми дъщеря е факт
Двата трансфера са ми били на 3 ден.
Различното преди третия опит беше, че се изследвах и си открих Инсулинова резистентност. Трябваше поне 6 месеца да съм на Сиофор преди нов опит, но аз издържах само 3
. Т.е. процедурата я направих след 3 месеца прием на Сиофор, който спрях, когато започнах стимулацията. Бях на къс протокол.