0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ифф

Молба за съвет /клиника по стерилитет/
« -: Октомври 09, 2006, 21:24:56 pm »
Здравейте,
момичета,
Обръщам се с молба към вас да ми дадете съвет от къде да зопчна, и по-скоро с коя клиника. При нас проблемите вероятно са и от двете страни. Четох доста, търсих материали, насочила съм се към клиника за репродуктивно здраве "Надежда". При нас опитите(по ествествн път) са от доста време, повече от 5 години. До този момент нямахме възможност да търсим проблемите, е вече имаме. Живеем в София. От сайта им разбрах, че няма уролози лекари. Това ще е проблем ли, в смисъл не е ли по-добре да търся клиника със специалисти и за проблеми и с мъжки и женски фактор?

Благодаря ви

« Последна редакция: Октомври 09, 2006, 21:52:59 pm от Lali »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Молба за съвет /клиника по стерилитет/
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2006, 21:54:03 pm »
Отивате в клиника по стерилитет, която сте си избрали, и там ще ви насочат къде да правите консултации с други специалисти.
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2006, 23:01:57 pm »
Където и да се насочите, добре е да започнете със спермограмата при мъжа - лесно, евтино и безболезнено и дава максимум информация за състоянието на мъжката страна.
Погледни това:

http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=35
http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=36
Успех! :balk_103:
*
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2006, 00:36:08 am »
Защо не отидете в Клиниката на д-р Щерев - в Разсадника, ул. Христо Благоев 25. Доколкото знам Щерев работи и в Майчин дом, така че ги има връзките и с други специалисти. Ако искаш на 28 октомври и 18 ноември там ще правят безплатни профилактични прегледи за профилактика на стерилитета, отидете, питайте. Но е с предварително записване - тел. 920 09 01.
« Последна редакция: Октомври 24, 2006, 09:55:59 am от ognyana »
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!