0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

анонимно

Моля за савет /цистит/
« -: Септември 04, 2006, 16:53:06 pm »
Здравейте момичета,
от известно време с мьжа ми правим опити за бебче но все неуспешни,досега несьм посещавала лекар (и не ми се иска де :)),но имам страшно нередовен цикьл,предружен с адски болки и е доста убилен.Сьщо така имам цистит и сьм чувала ,че жените болни от цистит трудно забременяват.А преди да се появи той(цистита)имах вьспалени бьбреци.И относно тези болести много се претиснявам.
Та вапроса ми е трябва ли да посетя гениколог или все още е рано?Чувала сьм ,че преди всички опити за забременяване е необходимо посещение при лекар.
Благодаря Ви предварително :)
« Последна редакция: Септември 05, 2006, 18:02:02 pm от Lali »
Re: Моля за савет
« Отговор #1 -: Септември 04, 2006, 16:56:46 pm »
Здравей!
Моето мнение е, че първо трябва да посетиш лекар и да си пуснеш за изследване микробиология на влагалищен секрет. Когато цистита не се лекува част от бактериите могат да попаднат и във влагалището, затова първо трабва да се излекуваш, а после започвай с опитите за бебе.
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #2 -: Септември 04, 2006, 17:53:19 pm »
На никой не му е приятно да ходи на лекар, но се налага, когато има опплаквания.До преди година аз също имах цистит, който се появяваше най-често след настинка или вирусно заболяване. Дори единия път решена да се лекувам с билки си навлякох по-сериозно заболяване-пиелонефрит.седмица бях вкъщи, на легло, с антибиотици.
Искам да ти кажа, че не е нещо, което можеш да пренебрегнеш. Иди като начало при личния си лекар и поискай да ти пусне стерилна урина и направление за гинеколог, за да ти вземат секрет за микробиологично изследване. Ако се изолират бактерии или някакви други микроорганизми ще ти предпишат нужните лекарства.
*
« Отговор #3 -: Септември 04, 2006, 18:45:28 pm »
Поради това, че имаш нередовен цикъл е задължително да отидеш на гинеколог, а и това, че е доста  болезнен и обилен още повече сочи, че посещението ти при лекар трябва да е незабавно. А това, че имаш и цистит вече смятам е неотложно. Не само задари бебето, което желаете, но и за собственото ти здраве.
Пожелавам ти успех и скоро да се похвалиш с положителен тест!!! :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Септември 04, 2006, 20:32:52 pm »
анонимномила задължително отиваш на гинеколог за да ти пусне една микробиология,цитона маска и рутинен преглед!
Също така задължително си лекуваш цистит и бъбреците!
Лично при мен от пионефрита на бъбреците получих бактерии стрептококи и от там се наложи доста да ги лекувам .....че не само аз но и половинка!Успех мила и пиши как са нещата! :D
*

ааа

« Отговор #5 -: Септември 04, 2006, 21:21:10 pm »
Ади,
бих искала да те попитам колко време лекувахте стрептококите, аз имам такива гадинки и сега ще ги лекуваме.Напражо косите ми се изправят защото 4 месеца лекувах трихомони и пак ги имам-надявам се по бързо да излекувам стрептококите.
Благодаря ти предварително!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Септември 04, 2006, 21:26:34 pm »
Анонимно, бързо се обърни към лекар.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Септември 04, 2006, 21:56:21 pm »
ааалечението  и дължината му е строго индивидуална!Задължително се прави антибиотикограма и се изписва подходящ антибиотик!Има голяма вероятност и твоя партнъор да има стрептококи!Той също трябва да се изследва!Няколко пъти лекувах стрептококи ......в начало небях попаднала на походящ лекар и ги лекувах доста време над 2 месеца!
Последния път мисля че бяха 2 седмици!Докато и двамата не сте сигурни че сте се излекували никакъв кекс!!!!!Успех мила! :D
*

ааа

« Отговор #8 -: Септември 04, 2006, 22:19:55 pm »
Благодаря ти Ади за бързия отговор.
Сега смених лекарката-стискам палци да съм попаднала на добра лекарка( док.Тимева ).Правихме изследване-микробиология на еякуат(може и да бъркам) сега чакаме резултата и трябвало да почна новия цикъл, за да почнем да пием лекарства.Аз имам микробиология с антибиограма.Надявам се до месец да се махнат и да подновим опитите-а сега секс само с презерватив:(
*

анонимно

« Отговор #9 -: Септември 05, 2006, 11:44:33 am »
Благодаря Ви момичета,
много сте мили.Наистина ми вдьхнахте кораж и в най-скоро време ще посетя гениколог. Само ще изчакам да ми свьрше цикала и заминажам.Обещавам да ви пиша какьв е резултата от лекаря.
Благодаря ви още ведньш,много се радвам ,че ви има :bighug:
« Отговор #10 -: Септември 10, 2006, 09:42:39 am »
Би било добре и партньора ти да се изследва.Необходимо е да си пусне микробиология на  еякулат и урина и тогава вече картинката ще бъде по-ясна.
Успех!!! :balk_103: