0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

арабин - 25 поликлиника в Младост?
« -: Септември 01, 2006, 18:08:37 pm »
Здравейте, ето че най-накрая се реших да напиша нещо. На 34 г. съм и от една година се опитвам да забременея. Нищо не става както можете да се досетите. Сайтът ми отвори очите за много неща. Не съм си правила никакви изследвания. Нито снимка, нищо... От две места чух за един лекар, арабин в 25-та в Младост. Някой да знае нещо по въпроса?
Re: арабин - 25 поликлиника в Младост?
« Отговор #1 -: Септември 01, 2006, 18:11:22 pm »
Да не е д-р Мишел, май така се казваше?? Не си губи времето с него, щом тук липсват негови пациенти, значи не е специалист по стерилитет. Потърси помощта на репродуктивен ендокринолог, другото е губене на време!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Септември 01, 2006, 18:11:54 pm »
Обърни се към клиника по стерилитет.
Първо спермограма.
После хормони, фоликуметрия и проходимост на тръбите.
« Отговор #3 -: Септември 01, 2006, 18:21:13 pm »
Май сте прави, благодаря Ви за отговора. Аз така и бях решила. По-добре  е да отида в накоя от утвърдените болници. Просто все ме е страх да не попадна на някой печалбар, който само да ме мотае.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Септември 01, 2006, 18:21:49 pm »
Не в болница, а в клиника по стерилитет.
« Отговор #5 -: Септември 01, 2006, 18:28:13 pm »
Може ли да ми препоръчате някоя. 
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Септември 01, 2006, 18:47:54 pm »
ТАЗИ посещавам аз.
« Отговор #7 -: Септември 01, 2006, 18:48:35 pm »

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #8 -: Септември 01, 2006, 19:12:38 pm »
Благодаря ви много момичета. Хващам го моя и отиваме. Желая ви успех.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Септември 01, 2006, 19:17:06 pm »
Първо запиши час по телефона за спермограма. Партньорът ти не трябва да е взимал лекарства, да не е злоупотребявал с алкохол и да има въздържане от секс три-пет дни.
През това време ти можеш да си изследваш репродуктивните хормони през касата /взимаш направление от джи-пито за гинеколог и той ти пуска изследванията/ и с готовите резултати отиваш в клиниката.
« Последна редакция: Септември 01, 2006, 19:19:03 pm от Lali »
« Отговор #10 -: Септември 01, 2006, 19:26:44 pm »
И тая каса да свърши някаква работа. Пак ще посещавам дом. док.Ходих при нея през юли, каза ми, че съм избрала много ваканционен период. Даде някакво направление за Ендокринолог. гинекология в МА и ми каза да си приготвя една пачка пари. Стори ми се грозно и реших да не се занимавам със Здр. каса. Май съм прибързала.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Септември 01, 2006, 19:30:45 pm »
Ендокринологът също може да пусне репродуктивните хормони.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #12 -: Септември 03, 2006, 00:26:39 am »
арабинът от 25-та п-ка се казва д-р Мишел и за него съм чела купища негативни отзиви във форумите на бг-мамма, да оставим настрана факта, че не е никакъв специалист по стерилитет.

правилно са те насочили момичетата - отиди в клиника, специализирана по стерилитет.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!