0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
DHEA-S
« -: Юни 15, 2006, 20:20:06 pm »
Извинявам се за може би глупавия въпрос  :oops: , но бихте ли ми написали какво означава това изследване и за какво показател са стойностите му, тъй като утре така или иначе ще ми взимат кръв за Пролактин, ТАТ и МАТ и смятам да си го пусна и него. Благодаря ви момичета.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
DHEA-S
« Отговор #1 -: Юни 15, 2006, 21:28:54 pm »
Мила Дени ....

DHEAS е мъжки хормон секретиран от надбъбречната жлеза. Изследва се в повечето случаи с останалите полови хормони, но най-вече при съмнение за ПКЯ или клинични данни за повишени мъжки хормони. Дано да са само хубави резултати!!!!Успех мила!
Пиши как са нещата! :balk_600:
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
DHEA-S
« Отговор #2 -: Юни 15, 2006, 21:55:24 pm »
Adi мила, много ти благодаря. Когато станат готови резултатите ще пиша.
 :balk_21:

Re: DHEA-S
« Отговор #3 -: Юли 28, 2006, 16:36:59 pm »
Аз имам по висок DHEA s от нормалното и съм с диагноза поликистоза:( Хормона е майката на всички хормони! Много е важен!
*

МЕСАЛИНА

Re: DHEA-S
« Отговор #4 -: Септември 09, 2006, 18:57:32 pm »
DHEA-S ми е над нормата - 5,1 и вече 4-ти месец пия Даяне.Ще го пия още 6,дано се нпрмализира..Но междувременно реших да отида на ендокринолог,защото ми се струва,че има вртзка и естествено дълбоко се разочаровах.Още от вратата ендокриноложката ми се развика какво търся при нея!Не за ендокринолод,а за гинеколог съм била...Не ми се разправя в момента с подробности,зашото още съм ядосана,но смятам да посетя д-р Даскалов в Торакс и искрено се надявам той да е по-компетентен..