0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
МЦ "Репродуктивно здраве"
« -: Ноември 11, 2006, 23:37:57 pm »
Момичета, в понеделник трябва да съм там, но този път съм с автобус и незнам как да стигна до там от автогарата.  :oops:
Благодаря предварително!

Re: МЦ "Репродуктивно здраве"
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2006, 01:16:24 am »
Напиши от коя автогара, за да мога да те упътя.

lb2f
*
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2006, 12:36:38 pm »
Мисля, че е централна автогара, която е до жп гарата.
Също може и от хотел "Плиска".
« Последна редакция: Ноември 12, 2006, 13:29:26 pm от annaaa »

« Отговор #3 -: Ноември 12, 2006, 15:04:20 pm »
От Плиска хващаш маршрутка №30 и слизаш на бул. Стамболийски, преди "Вагона". От там ще трябва с питане. Малко е забита клиниката  :?
Другият вариант е от Централна гара да си хванеш такси, не е чак толкова далече.
Сигурно пропускам нещо, но не се сещам за директен транспорт от Централна гара  :?

lb2f
*
« Отговор #4 -: Ноември 12, 2006, 16:13:55 pm »
Там където те е упътила Джази, кръстовището дето е Вагона питаш някой за 1-ва Акушеро гинекологична болница "Света София" (бившата Тина Киркова) и всеки ще ти каже къде е. МЦ "Репродуктивно здраве" е точно до голямата болница в пресечката - една малка нова хубава сграда с дворче и паркинг.
*
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2006, 11:21:50 am »
Май късно отговарям, но все пак: от Централна автогара има директен транспорт и това е автобус № 77. Спирката се намира точно пред Централна гара, слиза се на Вагон ресторанта /питаш някой в автобуса коя е тази спирка/. Оттам с питане /както е казала Сигнус/, намираш Тина Киркова и съответно МЦРЗ. Успех :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin