Марми шери, тези "тръшкания" както аз ги нари4ам са ми толкова познати !
1/ Ако сменяш работата само защото колектива ти е двули4ен, то нямаш гаранция 4е новия няма да е пак такъв. Мисля 4е трябва да се откажеШ да търсиш приятели в работата си, за да си спестиш разо4ерованията които неминуемо следват - ако стане слу4айно добре, ако пък не, на теб не ти плащат за да си създаваш приятелства, нормално и коректно контактуване е достатъ4но. Ако пък със сегашния колектив то не е нормално, сменяй работата, 4е ако си фрустрирана и нещастна 8 4аса на ден и така или ина4е няма да забременееш (това също е стрес).
2/ За интервиуто - този въпрос е напълно незаконен, но ти естествено не можеш да отговориш това. Затова пък на въпрос, който не цели преценяването на проф ти ка4ества, а ли4ния ти живот, можеш съвсем легално да отговориш с лъжа
Тоест " в момента кариерата ми е приоритет" и тн. Такава е позицията на Европ. съд
3/ За теб ли4но - една такава "лъжа" не трябва да те тормози, работодателя не е коректен, ти просто отговряш със същото; а за май4иснтвото това ти е законно признато право. Всеки които ангажира жена, знае това. А за стреса - нова работа или не , ти и сега си стресирана, като работиш в среда, която не те задоволява.
По мое мнение - не се страхувай да искаш вси4ко