0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
опит за забременяване и антибиотик?
« -: Октомври 22, 2006, 17:28:18 pm »
Здравейте момичета,

След поредния опит за збременяване ми се наложи да пия антибиотик за лечение на гнойна ангина Дуомокс-нямаше как да се размина. Знаете ли как действа и какви опасности може да крие? Иначе казано може ли да се надявам че всичко ще бъде о.к.  ако се окаже че сум прихванала този път  :crossfingers: - защото след ок.8-10 дни ще разбреа най-рано. Забравих да кажа, че вътре пише че може да се приема от бременни ако ефекта, който се очаква е по-голям от риска, който крие?!?!?!?

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
Re: опит за забременяване и антибиотик?
« Отговор #1 -: Октомври 22, 2006, 17:47:37 pm »
А в кои дни след овулацията го пи антибиотика?
*
« Отговор #2 -: Октомври 22, 2006, 17:56:35 pm »
В петък го почнах 17 ден /2 дни след опита/- ще го пия пет дни. Бях с толкова много гной по сливиците, че не можех да преглътна - нямаше как  :(

А ми беше неудобно да звънна на гинеколожката си - ще вземе да каже - то нероден Петко тя какво ме пита. А иначе в понеделник съм при нея за да видим дали е имало ову - дали има жълто тяло /мисля че така се казваше/

*
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2006, 18:07:16 pm »
Доколкото разбирам-2 дни след овулация+5 дни антибиотик-7-ми ден.Тогава горе-долу започва имплантацията.А реалната връзка на ембриона с майчиното кръвообръщене става 13-ти ден.Дотогава кръвта ти горе-долу ще се е попречистила.Така,че-споко!Лекувай се!Инфекцията е по-опасна.И-както казва Лали-повечко чесън! :wink:
*
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2006, 18:19:57 pm »
Спокойно, по - опасно е ако има сериозна инфекция и не си предприела никакви мерки!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Октомври 22, 2006, 20:09:14 pm »
Евентуалният зародиш по-скоро ще загине в рамките на месечния цикъл от инфекцията. Антибиотикът няма да окаже толкова влияние.
*
« Отговор #6 -: Октомври 22, 2006, 23:48:06 pm »
Евентуалният зародиш по-скоро ще загине в рамките на месечния цикъл от инфекцията. Антибиотикът няма да окаже толкова влияние.

:wave:

Сега съм по-спокойна,ч е съм взела правилното решение - да се излекувам  :D
А дано и бебчето да стане този месец.