0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
първи стъпки
« -: Октомври 16, 2006, 19:10:29 pm »
Здравейте , момичета.
Ето ,че с моя съпруг най-после се решихме да тръгнем по лекари, или по-точно успях да го убедя ,че няма нищо срамно и те могат само да ни помогнат.
Отдавна съм член на форума, изчела съм почти всички теми, но ми е трудно да се ориентирам към клиника по стерилитет :ask:. Затова искам да ви помоля за съвет и препоръка :help:. Ние живеем в Преник, което означава че ще се насочим към клиники в София.Бихте ли ми препоръчали клиника и съответно лекар при който да отидем за консултация и разбира се да направим необходимите изследвания.Знам че трябва да започнем със спермограма на съпругът ми , но  къде :balk_159: и при кой специалист?
Предварително Ви благодаря .
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Re: първи стъпки
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2006, 20:03:11 pm »
Здравей!

Ето два линка на центрове, от които има много доволни момичета, някои вече чакащи бебета :):

http://www.invitro-bg.com/

http://www.ivf.bg/

Успех в избора и по-нататък с изследванията!

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2006, 11:55:17 am »
Браво за решението! :D И успех за напред!
*
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2006, 18:52:07 pm »
 Успех и от мен !!!
   Аз също от две години живея в Перник , но изцяло разчитам на лекари от София. И при нас ако не се получава още 3-4 месеца ще се обърнем към специализирана клиника. :D
*
« Отговор #4 -: Октомври 19, 2006, 13:27:32 pm »
Благодаря за бързите отговори.Май ще се ориентираме към клиника"Малинов"при д-р Стаменов.Само искам да попитам там може ли да направим спермограма.Питам защото един от документите ,които изискват при първо посещение е Резултати от анализ на семенна течност (спермограми) .
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Октомври 19, 2006, 13:50:57 pm »
Може  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум