0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dias

закъснение след лапаро
« -: Октомври 19, 2006, 10:59:14 am »
здравейте момичета.   :).чета форума от скоро, но намирам много полезна информация.Бих искала да попитам нормално ли е закъснениете на първия цикал след лапарото.зщото ми зкаъснява и не знам какво да мисля. :?
*
Re: закъснение след лапаро
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2006, 12:26:01 pm »
Здравей, мила:)

Абсолютно нормално е закъснение на цикъла след лапаро.На мен даже 3 месеца след лапароскопията ми беше по 40 дни цикъла при нормално преди това 28-35.
След 3тия месец обаче ми се нормализира цикъла.
Мисля, че е нормално - особено, ако има и интервенция върху яйчниците - електрофенерестрация и т.н.
Но си спомням, че и аз много се притеснявах от тези закъснения, но се оказа, че са нормални хормонални разстройства след лапаро.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2006, 09:36:21 am »
Мила,

Не се тревожи, наистина е нормално да имаш закъснение след лапарото. При мен също имаше (повече от седмица, при положение, че имам много редовна м.).
Важното е резултатите от операцията да са добри и скоро да се похвалиш :D.
Намерихме нашето синче.
*

dias

« Отговор #3 -: Октомври 20, 2006, 15:20:59 pm »
Благодаря ви момичета.Така и предполагах.Не толкова че се притеснявам, колкото се надявам :roll:След операцята не се пазихме и когато ми закъсня ооооо такива чувства ме обвзеха :bighug:, но на осмия ден закъснение теста за бременност беше отрицателен :balk_144:...  Днес пуснах кръвен  за всеки случай.... във вторник ще знам резултата. Стискам палци на всички ви тук. :goodluck:
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #4 -: Октомври 20, 2006, 15:24:18 pm »
Ние на теб още повече  :D :crossfingers: :crossfingers:.
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #5 -: Октомври 20, 2006, 17:16:07 pm »
И аз ти стискам палци. Нормално е да се промени цикъла, но после ще си влезе в релси. Приемай фолиева и мисли позитивно! Успех!  :D
Alexandra
*
« Отговор #6 -: Октомври 20, 2006, 17:33:31 pm »
:След операцята не се пазихме и когато ми закъсня ооооо такива чувства ме обвзеха :bighug:, но на осмия ден закъснение теста за бременност беше отрицателен :balk_144:... 
А докторите разрешиха ли толкова скоро след интервенцията? Не ме разбирай погрешно много се надявам всичко да е ок и ти стискам палци и на ръцете и на краката, просто не знам и за това питам? :kiss:
*
« Отговор #7 -: Октомври 20, 2006, 17:44:31 pm »
Лан, разрешават май. Даже настояват, че след лапароскопия било най-голям шанс да се забременее. Както са порачовъркани и отпушени тръбите и както са надупчени яйчниците... Така съм чувала де...
Alexandra
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #8 -: Октомври 20, 2006, 18:08:55 pm »
Мари така е. В повечето случай се нормализират нещата ио дават до 6 месеца гаранция за ову и евентуално зачеване. За съжаление при мен нямаше ефект. Аз бих посъветвала момичето да ходи на фолекуметрии. Поне следващите няколко месеца, за да се знае дали овулира. Успех! :D
*
« Отговор #9 -: Октомври 20, 2006, 18:15:33 pm »
Чудесно - значи има надежда още за този цикъл!
*

dias

« Отговор #10 -: Октомври 23, 2006, 01:21:43 am »
здравейте пак :D и благодариа на всички.Момичета, искам да попитам тези от вас които са минали през лапарото... казахте 4е закъснението е нормално но как е кървенето? от два дни имам някакжо леко зацапване.Съвсем слабо.първо реших 4е ми идва но съвсем слабо.На някои от вас дали се е случвало подобно нешто след лапарото?
Операцята е правих в чужбина,къдет живея.Тук системата е малко по различна. Докторите казаха че можем да се заемем с удоволиствията веднага щом се почувствам добре. :hug2:
е може би нищо не е станало този месец...важно е вси4ко да е наред след интервенцията.та се чудя сега това кървене нормално ли е или нещо не е наред. :ask:
Ще из4акам резултата от кръвният тест първо.Благодаря че ви има :balk_104: :balk_103: