0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Вреден ли е Прегнила?
« -: Октомври 25, 2006, 12:38:14 pm »
Искам да започна със сърдечни благодарности на Денис  :youwoman:, която преди 3-4 месеца, само по графиката на БТ ми постави диагноза ЛУФ! Заради нея направих "разследване"  :D и диагнозата се потвърди!

Лечението според моя лекар ще се изрази в това, че ако и този месец яйцеклетката не 'излезне' сама, той в определен от него момент ще ми постави Прегнил и ще предизвика 'излизането' й и месеца ще е с висок "риск" за забременяване  :D надявам се!
До тук цветя и рози, но от прочетеното през последните месеци в главата ми е такава боза, че имам притеснения, до колко този прегнил е вреден за организма ми и дали да не изчакам, някоя от спонтанните ми овулации, колкото и редки да са те!?!
Ще се радвам да споделите мнението си момичета и да ми дадете повече информация за този препарат!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Вреден ли е Прегнила?
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2006, 14:45:58 pm »
Как по графиката на БТ може да се определи, че имаш ЛУФ? Заради това, че не ти се качва БТ над 37 градуса ли?
За прегнила не знам дали е вреден - и на мен ще ми е интересно да прочета мнения по въпроса. Ама то като се замислиш, всяко лекарство има странични ефекти. При всички положения си мисля, че ако бебето при вас стане само с единия прегнил, си струва да пробвате. Определено ще е по-безвредно от една стимулация за инвитро, а има жени с по 4-5 такива.
Желая ти успех, Ушчо!

*
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2006, 15:14:37 pm »
Мерси Бебче!  :bighug:
За жалост не помня, точно кое я насочи към ЛУФ от графиката ми, но след фоликуметрията диагнозата се потвърди!
Смятам да опитам този и следващия месец с Прегнил и ако е неуспешно да чакам естествената ми овулация..., колото и време да отнеме!  :(
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2006, 20:45:18 pm »
 ПРЕГНИЛ е натурален протеинов хормон, секретиран в човешката плацента и извличан от урината на бременни жени.Той не е вреден!След няколко дена се изчиства от организма!Примерно ако е 5000 единици......изчиства се за 1 седмица. :D
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2006, 17:40:22 pm »
Аз също не съм чувала за странични действия, така че пробвай. Дано стане от първия път  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2006, 19:54:47 pm »
Благодаря ви момичета!  :ballons:
И аз силно се надявам, още повече, че лекаря ми препоръча само 3 опита... следва 'разходка' по тръбите, която за сега категорично отказвам  :lol: