0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Странен месечен цикъл?!?
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2006, 13:49:37 pm »
Хм. Странна работа наистина. Тест за бременност правила ли си скоро? Да не излезе някоя хубава ревлива изненада? Второ предположение: лекарят ти е слаб или е с лош ултразвук. Трето: нещо хормоните да са се поразмърдали... Проверка правила ли си скоро на пролактин да речем?

Да се намеся и аз  :lol:
Или по-скоро да кажа ка е при мен. Аз бях с повишен Пролактин и след лечение с бромокриптин го намалихме в референтни граници. То всъщност си продължава ле1ението /докато направим бебче/. И от тогава съм забелязала че М ми силно намаля - преди имах по 3 силни дни - а сега по 1 силен ден /и то не мнпгп силен/ и 2-3 супер слаби /карам с мини превръзки/. Много ме учудва и споделих това с док и тя каза че количеството при всеки е различно и не е от значение. Важното е да го има. Поне това, което аз й разказах ми каза че е нормално. Аз силно се притеснявам обаче - имам чувството че ще ми спре някой месец, и то без да е от 9-месечна причина  :lol: - защото ако е така ще бъда най-щастливия човек  :).

Fanta_22  ти защо мислиш че може да е хормонален проблем и Marie  ти защо питаш за Пролактина - питам ви в смисъл ако сте чели или знаете какво може да влияе ше се радвам и аз да получа повече информация???
На всички пожелавам в следващите 9 месеца да не им идва М и да не ги тормози подобен проблем  :lol:
 :bighug:

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

Re: Странен месечен цикъл?!?
« Отговор #21 -: Ноември 09, 2006, 14:17:20 pm »
jasmin,
аз си мисля, че не е от инсеминацията, защото и предните два месеца пак бяха оскъдни. Имам чувството, че от голямо желание да забременея не пускам нищичко да излезе от мен :)) това последното в кръга на шегата :) Ще видя този месец как ще е, след второто инсе

Котанке,
това с пролактина направо ме кара да отида утре да пусна едни изследвания, че последния път моя беше на горна граница
* премахнато от модератор