0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: третото ми инвитро
« Отговор #20 -: Декември 11, 2006, 10:55:51 am »
Много съжалявам, Бубе!
Желая ти бързо възстановяване от гадорията и следващият път да се задържи 9 месеца. :(
*
« Отговор #21 -: Декември 11, 2006, 11:08:51 am »
Еееххх да му се не знае :(
Съжалявам, че и през това е трябвало да минеш...

Искрено се надявам обаче, че следващия път ще компенсира всички неудачи досега и наистина ще можеш да кажеш "всяко зло за добро"!

« Отговор #22 -: Декември 11, 2006, 11:47:30 am »
Щом е станало ще стане пак - явно доктора е намерл рецептата за теб  :lol: подкрепам те напълно и при мен така стана чак при третия път и пак завърши по същия начин , но и мен тово ме обнадеждава че е станало. По едно време толкова се бях шашнала , че се чудех вече наистина ли и станало или ме подвеждат, направо шантава история, но вече и аз като теб имам повече вяра след този случей  :lol:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #23 -: Декември 11, 2006, 13:07:13 pm »
Съжалявам за случилото се  ! Но вярвам, че следващият път ще е успешен и ще върне усмивката и вярата ти !!!
Само спокойствие и не го мисли и със сигурност ще стане !!!
Много много щастие ти желая! Успех и късмет
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #24 -: Декември 11, 2006, 16:46:28 pm »
Бубе,

както сама правилно си го написала - важното е, че най-после е станало. на нашите години явно трудно можем да избегнем риска от мисед, но където е текло - пак ще тече.

пи ли профилактично аспирин, слагаха ли фраксипарин? ако не - поискай си го следващия път, за всеки случай.
убедена съм, че февруари ще бъде твоят месец!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #25 -: Декември 11, 2006, 16:51:28 pm »
Може ли да те помоля, Джам, да разясниш за какво се дава фраксипарина, за аспирина поне аз разбрах , макар и след миседа ми и то точно от форума тук - да се чуди къде са тези доктори понякога -спят ли какво не знам.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #26 -: Декември 11, 2006, 17:52:15 pm »
jam, права си, ама въпреки годините няма да се предам  :D, аспирин пих, а за фраксипарина док каза че ще го включи следващия път

благодаря ви момичета,успех и много усмивки на всички
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #27 -: Декември 11, 2006, 18:50:59 pm »
Може ли да те помоля, Джам, да разясниш за какво се дава фраксипарина, за аспирина поне аз разбрах , макар и след миседа ми и то точно от форума тук - да се чуди къде са тези доктори понякога -спят ли какво не знам.

Марина, фраксипаринът има същата цел както аспирина - да разреди кръвта и да предотврати евентуалното образуване на микротромбози, които биха могли да запушат фините съдове, с които ембрионът се захваща към стената на матката и чрез които се храни. По принцип се дава при доказан проблем с антифосфолипидни антитела или генетичен проблем, водещ до повишена съсирваемост и склонност към тромбози, но често го дават и профилактично при АРТ процедури, особено, ако е имало мисед.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!