zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Репродуктивно здраве
Дългоочакваната бременност и раждане след стерилитет
Усложнения при бременност
(Модератори:
StefiZ
,
синьо кокиче
,
rumyanau
)
nemoga da se primeria s aborta
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ka_terina
«
-:
Април 21, 2005, 11:54:25 am »
naloji se prekasvane na bremennosta mi poradi lipsa na sardechna deinost.istoiata mi e dalga i gadna i ne mi se razkazva sega.moje li niakoi da me posavetva kakvi izsledvana da napravia za da ne se sluchi povtorno.blagodaria vi.
Активен
Lali
6277
Вярвам в чудесата!
«
Отговор #1 -:
Април 21, 2005, 12:11:10 pm »
Съжалявам за това, което ти се е случило.
Моля те, пиши на кирилица, че трудно се чете.
Ще трябва да поразкажеш малко, за да можем да изкажем някакви предположения.
Лекарите каква причина посочиха?
Активен
ka_terina
«
Отговор #2 -:
Април 21, 2005, 12:47:22 pm »
ами имаше задържана бременност с повече от месец несам получила натравяне за мой касмет. в началота на 4 месец ми направиха кюретаж в следващите 2 седмици още 2 защтото виждаха сянка в матката. в последствие се оказа ъге са били напразно защото след 1та менструация сянката изчезна но сега имам аменорея от престъргването а и маткота разбрах че загубва способноста да стои затворена. на всичко отгоре се окоза че имам двойна матка и сам отрицателна група
притеснявам се с кое по напред ще се справям при следваща бременност. благодаря за помоща ви.
Активен
Starlet
1937
Добротата ще спаси света!!!
«
Отговор #3 -:
Април 21, 2005, 12:53:27 pm »
Наиситна доста си препатила. Съжалявам за това което ти се е случило. За резос фактора не се притеснявай чак толкова но за останалите неща те съветвам да си намериш добър специалист на който да имаш пълно доверие. Аз след абразио пих някакви таблетки за свиване на матката защото имах същия проблем но за съжаление не си спомням как точно се казваха. Сигурна съм обаче че всеки по-добър лекар ще ги знае и при необходимост ще ти ги предпише.
Активен
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
venus_melena
1516
«
Отговор #4 -:
Април 21, 2005, 15:08:10 pm »
Здравей, аз съм с два мисед аборшън или както казваш, задържан аборт. При мен е по-рано - в 9-10 седмица. След втория направих изследвания - генетични, имунологични, токсикоплазмоза, хламидиии за хормони и антитела на щитовидната жлеза. В дир.вг има тема по въпроса, която съм пуснала - ето линк
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Cat=159&Board=probzab&Number=1942250700&page=4&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1
Активен
Матей - 1.04.2006 г
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре