Здравей, Alemariya.
Прочетох какво си публикувала и съм на мнение, че трябва да се насочиш към инвитро /заради хормоналните нива/, а не към инсеминация. В тази връзка - д-р Даскалов от Пловдив не прави инвитро. Аз също съм от района на Пловдив и съм пациентка на д-р Минев в "Селена". Видях още, че вземаш Кирофол и Префолик - и двете съдържат фолиева киселина- при твоята мутация е по-добре да вземаш Префолик. Прочетох и за кафеникавото течение, което имаш - аз също имах и ми изписваха какво ли не, включително Кирофол и Прогестерон/вагинални таблетки/, но нямаха ефект. На мен ми помогна вземането на витамините от Б комплекс - 1,2,3,6,12. От личен опит ти препоръчвам да замениш Кирофол с комбинирани витамини за бременни - например Pregnacare Plus - няма го в Италия, но може да се поръча по интернет, а и в България го има. Според мен е много вероятно в клиниката във Флоренция да ти кажат да се насочиш към донорска яйцеклетка в чужбина - моите хормони са много по-добре от твоите и ми казаха така. Колкото по-бързо изясните какъв е проблема, по-ясно ще стане какво да предприемете.