0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Прехвърляне на чувства- нормално или...
« -: Ноември 16, 2006, 10:02:01 am »
Дали и при вас се е получило така?
Или просто си зависи от двойката?
С течение на годините неудовлетвореното ми майчинско чувство се прехвърли към моя съпруг. :? Тупкам го по дупето, щипя му бузките, говоря му като на бебе :? гушкам го......и ....той също се държи като бебе щото явно му харесва! Нищо че е 9 години по-голям.
Нищо лошо в това по принцип, но започвайки да го възприемам като бебе все по-трудно ми е /надявам се вече да не е невъзможно/ да го възприемам като мъжа от който ми се подкосявах краката!!! :?
Живеем си все повече като мама и бебе и ако се замисля как да оправя положението става още по-зле!
*
Re: Прехвърляне на чувства- нормално или...
« Отговор #1 -: Ноември 16, 2006, 10:54:01 am »
Ot Skopie predava Fussii:

Sorry za latinicata, ama ne mojah da se sdarja....
I nie taka poniakoga si igraem - samo che az sum neposlushnoto dete i poluchavam repliki kato:
"Znash kato te napleskam" ili "Shte si sedish v staiata samichka i na tumno, za da se strahuvash"

Niama losho be Graci.... milo e

Cun Mun
Vrashtam se utre
В очакване ....
*
« Отговор #2 -: Ноември 16, 2006, 11:03:26 am »
  И при нас е така. Толкова съм го разглезила моя, че само дето не го меткам на рамо да го потупам по гръбчето като се нахрани (просто е доста едричък...).  Абе не е много нормално, ама...
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2006, 15:19:49 pm »
Веднъж казах на мъжа ми, че имам толкова много любов в себе си, че просто трябва да я дам на едно малко същество. И знаете ли какво ми каза той? Докато бебето още не се е появило, да я прехвърля към него  :D Явно на мъжете им харесва да бъдат глезени, затова и е доказано, че след появата на бебето някои почват да ревнуват  8O
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Ноември 16, 2006, 18:44:52 pm »
 :sunshine:И ние сме така!Много е забавно,даже понякога си говорим и по бебешки! :sunshine: :lol:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #5 -: Ноември 16, 2006, 21:28:07 pm »
Няма нищо лошо  :D стига това да не дразни единия от двамата. Има мъже например ,на които не им е приятно да се държат с тях ,като с бебета.
Пренасочването на любовта ? Мисля че е абсолютно нормално,стига да не пречи на отношенията мъж-жена все пак.  Любовта към любимия мъж все пак е различна от тази към бебетата.  :balk_600:
Аз например мойта съм я пренасочила към котарака ми  :a_cat_06: Той няма право на мнение  :)Нали все някой трябва да тормозя  :ywoohoo:
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2006, 11:00:34 am »
Честно казано, понякога имам чуството, че мъжа ми е другото ми дете освен сина ми. Даже не знам кой е по-дете от двамата на моменти.  :D

В други ситуации пък мъжа ми обича да ме глези , все едно съм непослушното дете, даже ме е кръстил 'ломашкин', т.к. все нещо или чупя или разливам, или аз се наранявам. 
Според мен това внася очарование в отношенията, иначе би било скучно.

Най-интересно беше, когато бях забременяла това лято и казахме на сина ни за предстоящото тогава събитие - той се плясна по челото и каза " Как може да сте толкова безотговорни? Вие на тази възраст не знаете ли как да се пазите ?"    :balk_62:
Тогава и двамата се почуствахме като деца, които са нагазили лука...

Мило е ...
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2006, 02:16:00 am »
И при нас е така даже вече му казвам на галено"бебче" никога преди не съм му казвала така това според мен е нормано подсъзнателно търсим да дадем на някой любовта която бихме дали на бебчо.И нашата не е лесна :D
« Отговор #8 -: Ноември 28, 2006, 12:14:51 pm »
забелязвам напоследък подобно поведение от моя страна.  :( и определено това не е положително за сексуалният ни живот  :? имам нужда да си упражнявам майчинският инстинкт върху някого. и затова се замислям да си вземем куче или котка. но после пък ще се притеснявам, че има животно в къщи като   :D забременея. и затова се въздържам. засега гледам да го подтискам този инстинкт, или по-точно външната му проява. мисля, че въобще не би се отразило добре на отношението ми към мъжа ми, а и към връзката ни , съответно  :?
« Отговор #9 -: Ноември 28, 2006, 16:26:45 pm »
Херелина - специално за домашния любимец питах док, защото аз съм израстнала със животинка и много искам да си имам... Та док каза, че за куче няма никакъв проблем, стига да е добре гледано, обезпаразитено и ваксинирано ...

Много ме зарадва този човек, така да знаеш  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2006, 22:33:42 pm »
Харелина, аз направих точно така - прехвърлих цялата си любов върху котката ни, в следствие на което тя започна да ме отбягва, абе направо си изчезва като ме подуши - ама и аз прекалих - то не беше целувки, гушкания, люляне :)
Е, оттогава мъжо отнася негативите - при това много спокойно, че даже  и се кефи май. Говорим си на бебешки, ей пък това не съм предполагала за сериозен мъж като моя 8O Луда работа  :P
« Последна редакция: Ноември 28, 2006, 22:47:21 pm от Simma »
Ever tried? Ever failed? No matter! Try again. Fail again. Fail better!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #11 -: Ноември 28, 2006, 22:54:15 pm »
Момичета,и при мен се получи нещо подобно, мисля че прекалено много любов прехвърлих към него даже май прекалявам понякога защото все ми повтаря,че ще ми отиде цялата обич сега и че няма да имам за "после" а за бебешкия мисля че е сладко и мило.Изобщо не му мисли толкова бъдете си такива каквито сте!!!
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #12 -: Ноември 29, 2006, 08:22:00 am »
и при нас нещата стоят така.........имам нужда да се грижа за някого и както казвате и вие-преливам от любов и гледам мъжа си като писано яйце-на него никак не му е лошо,даже когато го мъмря като малко дете.понякога се шегува че не иска бебе защото нямало да получава внимание както сега.е,всичко си има цена :lol: