Didi,не си сама!Когато постъпих на работа шефа уж на шега ми каза да го уведомя,когато забременея.Настъпи момента тази година в април-уведомих го,както и че няма да стоя и ден,тъй като като лекар в Спешен център е доста рисковано да работя.Разчитах на това,че имах (и все още имам) неизползвана отпуска в размер на 88 работни дни,тъкмо ми стигаха до термин.Той не му стана приятно,тъй като при това положение той трябва да влезне в график.Така направи,че с пасивно и активно поведение ме принуди да вземам фалшиви болнични за проблемна бременност.Целия екип на центъра бе зад мен и колегите бяха готови те да се жертват,но в крайна сметка той решаваше.За да има прекъсване между болничните през август трябваше да имам 5 дежурства,от ТРЗ ми разрешиха те да са фиктивни.Глупака почна да ми звъни да съм ходела на работа-с големия корем да лекувам пияници и да преглеждам арестанти.Загубих бебчо на 14.11.2006г-мъртвораждане...без да съм имала проблемна бременност-ей така ...Той низшата му твар вместо да се заинтересува как съм,се притеснявал дали ще ми признаят болничния за раждане...Толкова го мразя,заради това,че ме принуди да вземам болнични,без да имам проблеми.Ще се консултирам с юрист,как да си получа отпуска,та поне да се възстановя емоционално и да подновя изследванията,за да се наричам и аз майка а на шефа-майната му...