0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 ето и резултата от моята цитонамазка, взет ми е секрет от раничка на маточната шийка, моля ви, кажете ми какво означава, че ще полудея!!!!!!

Патологоанатомия 

Забележка : PVCU - PAP I ( суперфициални и интермедиерни клетки). СС - РАР ІІ ( ендоцервикални и метапластични клетки, обилно клетки с дегенеративни промени, слуз, левкоцити). 18.12.06

Левкоцити-признак за възпаление, промените при клетките-търси се пак причината..Направи си  МБ и хламидии.
*
ами паралено пуснах микробиология-миколпазма и уреаплазма, всичко е 6, а и хламидията ми е отрицателна.сега какво да правя?е, първо след нова година ще ходя да ми обгорят раничката, но какво да правя сега?
*
Предполагам, че резултатът от цитонамазката се дължи на раничката, щом всички други изследвания са ОК. След лечението повтори изследванията. 
Успех :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
: мими-разград напълно съм съгласна с БОРИ.
Аз преди време имах раничка и оказа влияние на микробиология.Спомнях си че имаше и левкоцити.След като ми обгориха раничка нещата се нормализираха. :)
След лечение на раничка повтори микробиология.
*
ама моята микробиология е добра, нямам там проблем!
ади, болеше ли те обгарянето?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Не ,неболи много.......по-скоро тъпа неприятна болка .......дори по-скоро неприятно усещане. :D
Не е болка за умиране, като при болезнена менструация е  и има едно  изтръпване за части от секундата.Ако лекарят така е преценил , горенето да не те стресира.СТава бързо, после си излязох на собсвен ход, върших си работата цял ден, нито има кръв, нито има силни болки.Има воднисто течение около 2 седмици....