Джи, вярвам в теб!!!
Знам, че ще продължиш с хъс въпреки разочарованието и болката ти. Така ме е яд на тая ЗК, толкова хора нямат възможност и разчитат само на нея, а в крайна сметка само баламосваници, отлагания или откази. Аз затова каталясах - най-вече, че ме лъжат в очите и все се туткат и разтягат локуми. Но си мисля, че Бог забавя, но не забравя!
Това, че ембриончетата ти не са успели да се захванат, не означава задължително, че имаш проблеми, макар, че не е изключено. Но със сигурност е по-добре да си ги направиш, въпреки, че не знам точно какви са. Не мога да си спомня името на момичето, тя си прави инвитро в Солун и там използвали специално лепило за ембриони, с което много по-лесно се закрепват или по-точно ще е "залепват" ембрионите за лигавицата. И тя наистина беше успяла от първи път.
А кумата ми също има проблеми със забременяването с неизяснен характер. Махнати са й единия яичник с тръбата. Има овулация. Посъветвали я да си направи хидротубация, но за да не се мъчи напразно първо да си направи цветна снимка. В деня, когато отиде да се договаря с лекаря, той лично я посъветвал да не си губи времето нито с хидротубации, нито с цветни снимки, а директно да си направи лапароскопия. Давало най-точни резултати. Тя ще я прави в четвъртък, тогава ще видим.
Надявам се всичките иследвания да са ти в норма и неуспешния ти опит да се окаже единственното неуспешно нещо от този момент нататък. Ти ще бъдеш мама, най - страхотната мама на света!
Аз вярвам в теб!!!