Здравейте, вчера направих голяма грешка спах с мъж от първа среща, но не това ме притеснява, а друго.. правихме го без предпазни мерки т.е. с прекъснат полов акт, но той много бързо свърши и имам опасения и много ме е страх, че може да е свършил в мен, всъщност не е свършил в мен, защото видях спермата в ръката му, но се опасявам, че много малка част може да е попаднала в мен, което може да е много фатално.
всичко стана толкова бързо, че аз направо не можах да се осъзная, но като го попитах да не сме направили белата, той каза не сме спокойно.. но се притеснявам, защото нямам много опит в секса и съм само на 18, а той е на 30 и е доста по-опитен и знае какво прави, но все пак..
Искам да ви попитам евентуално не дай си боже ако е станало нещо още този месец ли трябва да ми закъснее? Трябва да ми дойде към 28 ноември т.е. цели две седмици след половия акт или ще ми закъснее чак декември??? много съм объркана в момента направо не съм на себе си, и кога точно се появяват симтомите на повръщане, апетит??? още в първите месеци на бремеността или по късно.