Габи, тъй като поиска съвет ... Успокой се и бебето ще дойде! правили сте си изследвания и двамата, няма открити причини за стерилитет, най - вероятно всичко е наред. ти говориш за 2 години, в които обикаляш по лекари и се тормозиш защо бебето не става. 2 години,в които поставяте на изпитание всичко между вас. е как да стане бебо? сигурно и двамата вече сте крайно изнервени, отчаяни на моменти, а това наистина влияе на ставането на чудото. просто се успокой, нека мине малко време, в което да спреш да мислиш за бебета и просто да бъдеш с твоя човек. сигурна съм че ще стане. последните 2 месеца с моето момче изпитахме доста негативни емоции. забременях, проблеми, мисед. не спирам да се ровя из нета за повече информация защо, как... и въпреки че всеки ден се опитвахме да си показваме любовта, в един прекрасен миг и двамата усетихме, че чашата започна да прелива. започнах да се вманиячавам. той "заплаши" да ми спре нета
и да инструктира колегите на работа да ми следят къде ходя из сайтовете. обиколих половината лекари във Варна, другата половина я почвам от края на тази седмица. и снощи взехме решение - започваме отначало! снощи беше първата ни среща
, в която всеки се старае да омае другия, а не да го натоварва с грижи. ами полезно е, събудих се тази сутрин по- спокойна и усмихната. всичко това ти го спеделям, провокирана от думите ти
Но четейки форумите виждам че доста от вас посещават специализираните "ин витро клиники" и в главата ми започва да се прокрадва мисълта дали не сме пак на грешен път!......
понякога четенето из форумите е полезно, понякога вреди. прецени сама доколко има реален проблем, заради който да се притесняваш и да търсиш специалист, или притеснението защо не идва бебето е толкова голямо, че пречи на бебо да дойде... следи си овулацията, зарадвай "човека" с романтична вечеря и ни изненадай следващия месец със
късмет и дано намериш правилния път