0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Стафилококова инфекция и опити за забременяване
« Отговор #20 -: Ноември 15, 2006, 13:15:40 pm »
Извинете ме за може би глупавичкия въпрос, но може ли някой да ми каже въобще за каквито и да е Коки там......какви обриви се появат? На мен ми избиват едни пъпки агресивни и на лицето и на д....о :oops: Те са червени и болезнени-дълбоки и като изчезнат се пълнят на определен период.При стискане излиза нещо като бяла....паста и са подкожни(това са тия на лицето) А отзад пък ми избива за нула време нещо като бобуна,червено,болезнено но без гной.Ако ги стискам се уголемяват още повече, ако обаче не ги стискам спадат но след време се пълят с гной.Това за д-то и като ги изстискам после чи остава белег-лилав направо.Ужас и няма махане на тоя белег.От известно време ги мажа с Далацин Т лосион и не избиват.Даже завяхват и изчезват, но белезите си остават.....Също така съм забелязала че е на периоди.....това от две години насам.Правила съм микробиология не са ми излизали до сега разни коки ама знае ли човек.............Случвало ми се е обаче при анален акт по погрешка п....са да попадне за миг във влагалището и не целия....естествено после миене, уриниране ама .....може ли от това да се пръкне някаква инфекция с някакви Коки?
Извинете ме за километричния пост :oops: