0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Някой да е страдал...?
« -: Ноември 15, 2006, 21:26:16 pm »
Имам въпрос който не е свързан с бременноста.Моята приятелка преди няколко месеца започнаха с опитите за бебе.Но...засега няма резултат.Днес обаче се оказало че има гнойно течение,някой да има идея какво е това и на какво може да се дължи.Аз нямам никаква идея и не съм страдала от това.Ако някой може да помогне ще съм му много благодарна.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Някой да е страдал...?
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2006, 22:07:41 pm »
Непременно да отиде на лекар!!!Могат да са няколко причини,но само лекар може да постави адекватна диагноза.
(зависи какво е точно течението........по цвят,мириз......)
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2006, 22:10:40 pm »
  Приятелката ти трябва незабавно да отиде на гинеколог!!!Това гнойно течение НИКАК не е хубаво! :?Може да се дължи и на венерическа болест и много други!Трябва лекар да каже!
  Надявям се обаче да не е така!Стискам палци на твоятя приятелка всичко да е ок в най-скоро време! :crossfingers:
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2006, 22:19:11 pm »
Благодаря за отговорите,но тя днес ходи и тази гинеколожка и казала че има гнойно течение.Пуснала и изследвания.най учудващото за мен е че не я е погледнала на видеозон . 8O а и нищо не и е обяснила за това течение...
И нещо друго според мен е добре да си направи снимка и на тръбите след всичко това при положение че се мъчат за бебе.Вие как мислите?

« Отговор #4 -: Ноември 15, 2006, 22:37:37 pm »
С течение не е препоръчително да се прави снимка. Най-вероятно й е пуснала микробиология.

lb2f
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2006, 23:02:36 pm »
не аз не казвам сега да си прави снимка, а да я направи след всичко това,след като се излекува.

« Отговор #6 -: Ноември 15, 2006, 23:30:53 pm »
След като казваш, че опитите им са от няколко месеца, не виждам защо да бърза със снимки и т.н. По-добре да се разбере какво е това течение и да се махне.....да не се обременява предварително с мисли за евентуални проблеми, снимки и изследвания.......Освен ако няма някаква друга причина за тях толкова скоро след започването на опитите.