0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hristi

• *
  • 3
  • "Надеждата се ражда първа и НИКОГА НЕ УМИРА ..."
Re: уж няма проблеми а не става.....
« Отговор #20 -: Ноември 21, 2006, 22:17:37 pm »
Здравейте отново!BLACK_ROSE благодаря за включването.Във връзка с темата "Уж няма проблеми а не става..." прочетох ,4е има такъв сайд с моми4ета при които няма никакви причини за неуспех и все пак не става нищо...При мен проблема е вече 10 години.Направих един спонтанен аборт през 1996.г. на около 3 месеца и оттам нататък нищо.Правила съм цветни снимки 2 бр. запроходимост на тръбите-пропускат контрастната материя.Хормони в нормални граници,овулация-налице,съвместимост по кръвна група -да...Какво още трябва да проверя вече незнам...  :help:Надявам се чрез вашия опит да разреша моя проблем.Ако мога и аз да помогна с нещо на линия съм! :thankyousign:
« Отговор #21 -: Ноември 21, 2006, 22:38:49 pm »
Диди, имаме подфорумче за неизяснени причини да не става - там си пишем за такива работи, можеш да намериш нещо полезно.

Предполагам става въпрос за това изказване.
Подфорума, за който става на въпрос е този:
"Имунологични, генетични и неизяснени причини за стерилитет "
http://forum.zachatie.org/index.php?board=23.0
Знам, че си казала, че си имала една бременност вече (за съжаление завършила неуспешно), но след това правили ли сте спермограма на мъжа.....не че казвам нещо но 10 години не са малко време.
Много неща се променят с времето....
Знае ли човек от къде може да изкочи зайчето.
Успех, hristi !
*

hristi

• *
  • 3
  • "Надеждата се ражда първа и НИКОГА НЕ УМИРА ..."
« Отговор #22 -: Ноември 21, 2006, 23:01:13 pm »
Здр. BLACK_ROSE!Правили сме не една спермограми и там няма проблем.Затова вече незнам какво да направя още и въобще има ли такова нещо...???? :balk_172: :help1:Мисля си за инсеминация ,но ми се иска да науча колкото може повече за различните варианти и как  може да се повиши успеваемостта,какво влияе...?Чух че инсето качественото продължава около 4 часа..Вярно ли е и къде се прави такова ,ако е така..?Аз съм праввила ,три при разл. варн. спец. и резултата е миомни възли от хипер стимулация без добро наблюдение.Прочетох че се прави само спредварително обработен материал.За съжаление моите са сдиректно вкарване на матер.без обработка.Разбрах че риска е бил голям ,но след време.Добре че има и такива сайтове за да се поучим от опита на другите и да си помогнем първо ние :balk_127: и тогава ....лекарите ,ако имаме късмет да попаднем на добри такива. :roll:Още веднъж искренно БЛАГОДАРЯ!! :thankyousign: