0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Инвитро в пловдив при Др.Ставрев
« -: Ноември 28, 2006, 23:40:44 pm »
Здравеите мили момичета!Предстоими за първи пат инвитро в клиника селена при др.Ставрев.Доста съм притеснена и объркана.Прочетох всички теми в тази част на форума и разбирам че има много неуспешни опити.Дали някой има представа и опит от този лекар за да ме информира.Прочетох за имунологични изследвания а аз ниямам такива.Добре ли е да си направя за първия си опит.Знаели някой нещо за това лепило на ембриончетата EmbryoGlue.споделете ми нещо защото ще се побъркам докато започна IVF-то.Моля ви пишете ми инфота.Благодаря ви!
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
Re: Инвитро в пловдив при Др.Ставрев
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2006, 10:39:54 am »
 :DЗдравей;Кама!Моя приятелка има добри отзиви от Д-р Ставрев.Не е правила все още ин-витро а са на етап инсеминации в момента.Аз имам вече зад гърба си едно неуспешно ин-витро но съм го правила в Софийска клиника!Стискам ти силно палци всичко да е наред и да се зарадваш в най-скоро време!По приницип имам повече наблюдения пак от приятелки от Д-р Минев;който също работи в "Селена".Доста са му успешни методите ин-витро и инсеминациите.Той много помогна на моя близка;която след два тежки спонтанни аборта ...не можеше да забременее близо две години.Направи й ин-витро и бебчо е вече на годинка.Успех! :goodluck: :stroller: :sbabygirl: :babyboy:
didi_788
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2006, 11:03:37 am »
Здравей Ками.
Аз бях се ориентирала при Д-р Ставрев в началото.Избрах го сама,без ничия препоръка и то най-вече от съображението,че сега започва с опитите си ин-витро,а човек в началото винаги много се старае и изпипва нещата.От опит го знам.Бях очарована от вниманието му-всичко ми обясняваше подробно.Излекува ми дългогодишни хламидии от раз.Това са впечатленията ми от него.
За съжаление в последствие моя братовчедка ме заведе в друга клиника в София и направих опита там.Но все пак ти трябва да решиш дали това е твоят лекар.
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #3 -: Ноември 29, 2006, 16:57:40 pm »
Здравей мила, лично аз нямам наблюдения но моя позната прави ИКСИ при д-р Ставрев и д-р Минев септември тази година. За съжаление неуспешно. Знам, че те извършиха стимулацията, но цялата процедура пункция и трансфер е била в клиниката на д-р Щерев в София.
Моят съвет е, ако имаш възможност ела в някоя от софийските клиники.

Успех каквото и да решиш!
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2006, 17:24:15 pm »
 :DКами;момичетата са прави за Софийските клиники.Аз лично посещавам клиниката на Доц.Щерев и съм много доволна.Успяха да ми открият там маточни полипи;които в друга клиника не откриха и правиха на сляпо инсеминации.Късмет в избора!Ако имаш възможност се ориетирай към Софийска клиника..много е трудно..път ;финанси;време ;нерви..но навсякъде с този проблем е така!Успех ти желая каквото и да решиш!
didi_788