здравейте момичета, не съм убедена, че на темата ми мястото й е тук, но не друг подфорум, където да я пусна. значи накратко - абразио на 7 ноември, след диагноза missed abortion, дуфастон 5 х 2 от 6 до 10 декември (според док трябваше по-рано да започна приема на дуфастон, но тогава успях да отида на преглед). спорд прогнозите МЦ трябваше да дойде около 7 декември, или най - късно няколко дни след дуфастона. е вече е 18 декември, повече от 40 дни след абразиото и 12 след първия прием на дуфастон, който (доколкото разбрах) трябваше да повлияе на лигавицата и да нормалното "идване" на МЦ. и нали не бива да е лесно - в момента съм кълбо от нерви. току що док ми каза - може нещо да се е объркало
и на 20 пак при него на преглед. моля ви, не преекспонирам ли нещата? то че не е нормално такова закъснение - не е, ама чакпъкобъркали, и то заради късния прием на дуфастон - не от 15 ден след абразио... адски съм объркана, чета за случаи на 90 дни закъсненние след абразио. а предизвикването на цикъл не е ли противопоказно в такава ситуация?