0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sasha

Varicela-pomosht
« -: Май 04, 2005, 00:26:53 am »
На кратко- разболях се от Варицела, а мисля че съм бременна, доколко това ще навреди на плода и трябва ли да правя аборт? По разбираеми причини в момента не мога да отида на гинеколог, а се притеснявам. Благоря предварително.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Varicela-pomosht
« Отговор #1 -: Май 04, 2005, 07:56:27 am »
Виж ТУК
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Varicela-pomosht
« Отговор #2 -: Май 04, 2005, 09:10:43 am »
Цитат на: Sasha
На кратко- разболях се от Варицела, а мисля че съм бременна, доколко това ще навреди на плода и трябва ли да правя аборт? По разбираеми причини в момента не мога да отида на гинеколог, а се притеснявам. Благоря предварително.

Аз не разбирам кои са причините, за да не отидеш на гинеколог. Напротив, посещението ми се вижда наложително.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Varicela-pomosht
« Отговор #3 -: Май 04, 2005, 11:44:34 am »
и аз не схващам какви са тия РАЗБИРАЕМИ причини една бременна, при това болна, да не отиде на гинеколог ???

намира се временно на северния полюс?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Varicela-pomosht
« Отговор #4 -: Май 04, 2005, 14:27:38 pm »
Цитат на: Lali
Виж ТУК

Лали, чудесна си, имаш толкова точна информация направо с линковете! :balk_47:  

За първи път чета, че и варицелата е опасна за бременни, мислех че само рубеолата е опасна! Кофти работа, аз варицела не съм карала :oops:
Благодаря ти, Бени!

*
Varicela-pomosht
« Отговор #5 -: Май 04, 2005, 14:52:37 pm »
Варицелата най-дребната шарка ли е?
*

Sasha

Varicela-pomosht
« Отговор #6 -: Май 05, 2005, 20:55:15 pm »
Благодаря много за отговора. Личната ми лекарка /педиатър заради дъщеря ми/ каза, че няма проблем, но това което прочетох не ме успокоява. Бременността е около 3 седмица, видях че последствията са сериозни. Значи ли, че трябва да се направи аборт или могат да се предприемат предварителни изследвания на плода, които да изключат всякакви заболявания.