0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля ви кажете ми нещо за Доц.Маркова
« -: Декември 09, 2006, 23:30:15 pm »
Здравейте,
Много ви моля някой ако има мнение за Доц.Маркова от Майчин дом Варна,да ми сподели.Имам запазен час и незнам какво да очаквам.
Благодаря ви много!
« Последна редакция: Декември 10, 2006, 13:42:38 pm от Мели »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Моля ви кажете ми неще за Доц.Маркова
« Отговор #1 -: Декември 10, 2006, 12:10:09 pm »
Добър специалист. Чувала съм, че не много дружелюбна, но важното е да ти помогне.
*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
« Отговор #2 -: Декември 10, 2006, 13:02:41 pm »
Напиши си въпросите, които искаш да питаш на лист, защото ще те претупа на бързо и ще си забравиш ума и дума  :lol:
Не е от много обеснителните  :lol:
Дано ти помогне!!
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*
« Отговор #3 -: Декември 10, 2006, 13:22:54 pm »
Здравей eli4u ,аз съм доволна от Маркова,преди да отида при нея бях ходила при доста лекари във Варна,но благодарение на нея сега съм спокоина,защото от един лекар бях изпаднала направо в шок!!!!
Но м/у другото да ти кажа за всеки лекар ще чуеш и добри и лоши отзиви,но ти най-добре ще прецениш!!!
Пожелавам ти успех!!! :bighug:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
Re: Моля ви кажете ми нещо за Доц.Маркова
« Отговор #4 -: Декември 10, 2006, 19:30:36 pm »
Много ви благодаря,момичета!
« Отговор #5 -: Декември 11, 2006, 09:45:59 am »
Аз съм ходила при доц.Маркова. Прегледа ме доста обстойно и не мисля,че си претупа работата. Наистина е по-недружелюбна, но според мен важното е да се отнесе отговорно и да помогне! Аз лично имам добри впечатления от нея как си върши работата.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #6 -: Декември 11, 2006, 19:38:06 pm »
Аз също съм много-доволна от доц.Маркова.Бях си написала списък със всичко,което ме вълнуваше.При следващите ми посещения винаги е била много-любезна и внимателна.От теб зависи,как ще протече прегледът.Успех!
« Отговор #7 -: Декември 13, 2006, 09:55:22 am »
здравей eli4u, всеки човек е различен.Но аз няма да забравя когато на 16 години отидох при нея, тя и тогава си беше най известната,с проблемен цикъл от самото начало и ми изсписа Диане. След това смени на други по добри ... и така около 4 години.Но нито един път не се сети да ми направи някакви изследвания.след като спрях хапчетата около няколко години пак не ми идваше редовно.чак тя се изненада.но нищо, то било така от тях.искам да Ви кажа че след куп изследвания при различни лекари(и куп пари естествено по 50 лева почти на всички са им таксите) се установи че имам проблем с хипофизата а тези хапчета са я подтиснали още повече.Така че наистина отиди и сама си прецени.Но се посаветвай поне с оше един лекар.В майчин дом са Всички светила- имаш избор. 8O
« Отговор #8 -: Декември 13, 2006, 22:31:31 pm »
Бях при доц.Маркова във вторник.Беше много дружелюбна.Мисля,че ме прегледа обстойно.Но ми направи впечатление,че каза да не предприемаме никакво лечение на съпруга ми,който е с много нисък % на активните сперматозоди.Но ние си запазихме час при д-р Кацаров.Надявам се той да ни помогне!
Благодаря на всички и от сърце ви желая много много успех!