Здравейте момичета!
Преди известно време доста често четях, а и пишех в Зачатие, може би някои от вас ме помнят. За 2 години преживях два спонтанни аборта в 8 и 9 г.с.имах и някои др. гинекологични проблеми... Както и да е.Случиха се някои промени в личен план, известно време не бебеправихме и предпочитах да не мисля за неудачията ми в тази област.
Този месец обаче "имаме ситуация"
. Цикълът ми е 27-28 дни, последно ми дойде на 10 ноевмри, до днес е 36 ден, а го няма.... Закъснения досега съм имала в рамките на 1-2 дни.Единствения път, в който не се пазихме е на 21 ден, т.е. 6-7 дни преди цикъл... Мислех, че овулацията е минала отдавна (14-15 ден) и няма вероятност да забременея. Естествено, направих 2 теста за бременност- на 12 и 14 ден от въпросния секс, излязоха отрицателни и двата... Каква причина може да има за закъснението ми?Има ли, според вас, вероятност да съм забременяла тогава?? Знам, че вие няма как да знаете, но споделете, ако ви се е случвало нещо подобно. След двата аборта изпадам в ужас от мисълта, че може да се случи отново.