0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ДАЛИ ДА ГО НАПРАВЯ ПАК
« Отговор #20 -: Октомври 31, 2006, 18:11:36 pm »
Сузи, къде си правила инвитрото мила? Нали уж слагат местна упойка, а в някои клиники дори пълна?
Цитат

В тина киркова, с месна упойка бях и въпреки всичко много ме боля. Лекарите също бяха озадъчени  8O от пункцията излязох бледа като платно, с нисък хемоглобин и врели вълни. Цялото отделение се изреди при мен за да видят добре ли съм. Аз си го обеснявам с коремната операция и срасванията които може би съм получила, а също така с леката хипер стимулация и огромните яичници знам ли, явно е и до организъм.
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2006, 12:45:44 pm »
Мисля, че наистина при всички е различно и всеки път може да бъде различен....иначе се слага местна упойка и би трябвало да не е болезнено , но и при мен се случи веднъж да усетя лекичко нещо и ми казаха че единия ми яйчник бил по-трудно достъпен и затова е възможно да проимам болки след пункцията и ми казаха да пия но-шпа.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #22 -: Ноември 01, 2006, 12:50:00 pm »
Аз имам ужасен спомен от пункция в Тина Кирокова. /беше за пункция на киста, не за яйцеклетки, но процедурата е същата/ Мен не ме хвана упойката на време и направо съм колабирала  :(.

lb2f