0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
случвало ли ви се е
« -: Януари 05, 2007, 15:24:17 pm »
случвало ли ви се е да изпитвате симптоми на бременност а да знаете в същото време че това е почти невазможно да стане.
Може би организма ми издокарва тези симптоми защото много си мисля з а бебче ох дано някои ден наистина изпитам симптомите на бременноста и видя положително тестче :bfp:
*
Re: случвало ли ви се е
« Отговор #1 -: Януари 05, 2007, 15:38:34 pm »
какви симптоми имаш предвид, lora20?
Поне при мен са едни и същи и при бременност и при ПМС
*
« Отговор #2 -: Януари 05, 2007, 15:43:55 pm »
ами гади ми се ,от разни миризми ми прилошава много ме болят гърдите и наистина тези симптоми много приличат на предменстпуалните
*
« Отговор #3 -: Януари 05, 2007, 15:52:56 pm »
ами аз лично ти пожелавам в най-скоро време да си бременна, а защо не още този месец :goodluck:
*
« Отговор #4 -: Януари 05, 2007, 15:54:03 pm »
 :bighug:
*
« Отговор #5 -: Януари 05, 2007, 16:00:57 pm »
прегледай и тази тема, ще ти е от полза. Доста е изчерпателна
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0
« Последна редакция: Януари 05, 2007, 16:28:38 pm от sia »
« Отговор #6 -: Януари 05, 2007, 16:21:23 pm »
Дакато не знаехме,че мъжът ми е с азооспермия 9 месеца всеки път бях абсолютно убедена че този път е станало със всички възможни симптоми,колко тестове заминаха....
Липсват ми тези моменти когато имах надежда :(.
*
« Отговор #7 -: Януари 05, 2007, 20:28:55 pm »
миличка мисля че не трябва да се отчаиваме
и моя мъж е с азооспермия но имам надежда че всичко ще се оправи и ще си имаме наи прекрасното бебче на света не трябва да губим вярата си
*
« Отговор #8 -: Януари 05, 2007, 21:10:26 pm »
Дакато не знаехме,че мъжът ми е с азооспермия 9 месеца всеки път бях абсолютно убедена че този път е станало със всички възможни симптоми,колко тестове заминаха....
Липсват ми тези моменти когато имах надежда :(.
Габи , моля те :( Надежда има - има начини за лечение, ще се оправите, вярвай в това. Има надежда за успешно лечение, а също и много добри методи и екипи. Ще си ги припомниш тези симптоми от истински хубави неща, ще видиш, сигурна съм, вярвай!
По темата: всякакви симптоми имах повече от година, докато разбрахме, че сме с азоспермия. То гадене, то виене на свят ... След това вече край. Тези симптоми не са показателни толкова. След това при бременността бяха много по-слаби особено в началото, даже почти липсваха.
« Последна редакция: Януари 05, 2007, 21:15:53 pm от cygnus »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Януари 07, 2007, 09:59:42 am »
Gabi77 миличка,винаги има надежда!!!!!Не се отчайвай толкова....няма смисъл!Нещата понякога стават в момент в който няй-малко очакваме!Пожелават ти този момент много,много скоро да го усетиш! :D
*
« Отговор #10 -: Януари 08, 2007, 10:31:46 am »
Случвало ми се е да имам такива усещания,но те са резултат на голямото желание и самовнушение.Когато забременях - нямах нищо от тези усещания.И наистина е вярно,че бременността идва,тогава кокато най-малко я очакваш....при мен дойде в момент,когато се бях отчаяла и си казах,че не ми пука вече.За съжаление и си отиде,също без предупреждение....
Но късмет,Лора и Габи - не се знае в кой от месеците се крие изненадата,затова не губете надежда.
« Отговор #11 -: Януари 08, 2007, 12:41:07 pm »
Благодаря за съчувствието,но при наличието на 1 сперматозоид надеждата е безсмислена.
След биопсията ще видим дали ще стигнем до ИКСИ изобщо,а пък откъде ще намерим толкова пари е друг въпрос.