0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Маленка

Помогнете...за противозачатъчните
« -: Декември 26, 2006, 23:27:14 pm »
Моля ви,кажете ми..започнах да пия противозачатъчни за първи път преди 3 дни(в 1ия дет от цикъла ми) и днес на 3ия ден пропуснах с 1ч да пия хапчето...Кажете ми,фатално ли е
*
Re: Помогнете...за противозачатъчните
« Отговор #1 -: Декември 26, 2006, 23:30:05 pm »
 8O 8O 8O 8O 8O

*

Malenka

« Отговор #2 -: Декември 26, 2006, 23:31:18 pm »
Не,наистина..само някой да ми каже,моля ви..после модераторите да изтрият темата...кажете ми 1 час закъснение фатален ли е за начинаеща?
*
« Отговор #3 -: Декември 26, 2006, 23:33:39 pm »
Не е фатален! Споко :lol:!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Декември 27, 2006, 07:13:48 am »
няма никакъв проблем.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Декември 27, 2006, 07:55:06 am »
Моля ви,кажете ми..започнах да пия противозачатъчни за първи път преди 3 дни(в 1ия дет от цикъла ми) и днес на 3ия ден пропуснах с 1ч да пия хапчето...Кажете ми,фатално ли е
Не е фатално.
Ако се пропусне 1 табл. трябва да се вземе най-късно до 36-я час.
Не се притеснявай.Ти говориш за часове  :D.
Добре е да ги пиеш вечер преди лягане - по-малка е вероятността да пропуслеш таблетка, а и по-малко се усеща  страничното действие на медикамента /ако има такова/.
Един съвет от мен - на опаковката винаги си отбелязвай денят когато си започнала да ги пиеш и датата на последното хапче - така няма вероятност да изпиеш някоя вечер 2 табл. или да пропуснеш прием /винаги проверявай кой ден е днес-коя табл. трябва да пиеш/.

ПП. Първият месец на прием на ОК не дава 100% сигурност - така че внимавайте. 100% сигурно е едва  от следвашият месец

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум